Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, vybrala jsem si zájezd do Číny s cestovkou. Bohužel ještě není minimální počet lidí pro uskutečnění zájezdu. Kdyby se našel nějaký další nadšený cestovatel…..www.chinatour.cz zájezd: VELKÁ CESTA ŘÍŠÍ STŘEDU 3.4.-24.4.2010.
Zkušenosti čtenářů
Alda
AHOJ,
my jedeme taky do Číny ale sami a možná hledáme někoho do party.
Odlet 3.5.-24.5.2010, zajímalo by Tě více??
Alda
Markéta
Alda:
Ahojda, díky za nabídku. Zájezd mám již zajištěn a v květnu bych ani dovolenou nedostala. Maja
Maja
Markéta:
Tak bohužel cestovka tento termín nenaplnila a je zrušen.
jirka
Alda:
aldo me by to teda zajimalo…pokud by ste chteli spolecnika 21 .. .tak se mi ozwi na ji*********@ya***.uk
…..s cestowanim mam jiz zkusenosti nejake…w cine jsem byl uz take jednou…tak budu doufat ze se ozwes 🙂
AGNEZKA
zkus Čínu a Tibet v červnu.Jede malá skupinka cestovatelů.Cena 50 000 kč se vším všudy.www.kapitandave.cz
jirka
ahoj holky..ja chci jet do ciny…nebo nekam do asie proste..zalezi na dohode..a hledam nejakou holku ktera by to chtela absolwowat se mnou..jen jde o to ze neplanuju bydleni w hotelech a traweni casu u bazenu ale nejakej ten trekking a hlawne projit co nejwic prirody…ale ne ze bych chtel ujit 40 km denne to ne ze jo 🙂
AHOJ,
my jedeme taky do Číny ale sami a možná hledáme někoho do party.
Odlet 3.5.-24.5.2010, zajímalo by Tě více??
Alda
Ahojda, díky za nabídku. Zájezd mám již zajištěn a v květnu bych ani dovolenou nedostala. Maja
Tak bohužel cestovka tento termín nenaplnila a je zrušen.
aldo me by to teda zajimalo…pokud by ste chteli spolecnika 21 .. .tak se mi ozwi na
ji*********@ya***.uk
…..s cestowanim mam jiz zkusenosti nejake…w cine jsem byl uz take jednou…tak budu doufat ze se ozwes 🙂
zkus Čínu a Tibet v červnu.Jede malá skupinka cestovatelů.Cena 50 000 kč se vším všudy.www.kapitandave.cz
ahoj holky..ja chci jet do ciny…nebo nekam do asie proste..zalezi na dohode..a hledam nejakou holku ktera by to chtela absolwowat se mnou..jen jde o to ze neplanuju bydleni w hotelech a traweni casu u bazenu ale nejakej ten trekking a hlawne projit co nejwic prirody…ale ne ze bych chtel ujit 40 km denne to ne ze jo 🙂
Ahoj Jirko, zní to lákavě, kdy se tak cca chystáš jet?
Ahoj,také bych se ráda podívala do Číny.Koukala jsem se na zájezd od CK Eso travel-Ćína perly říše středu.A docela mě tohodně zaujalo.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru