Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
ahoj, právě jsem na netu objevila letenky Ženeva-New York-Milán za necelých 9 000Kč a říkám si, že by byl hřích takové nabídky nevyužít:-) našel by se někdo, kdo by rád procestoval východní pobřeží? Martina, 25
Zkušenosti čtenářů
A to je letadlo nebo vetron?
je možný, že se jedná o letenku v akci. já jsem třeba našel momentální nabídku za necelých 5 tisíc. hold kdo hledá, najde:D
sejk
A můžu se zeptat, kde letenky hledáš? Já plánuju taky cestu do USA a na nic takovýho jsem zatím nenarazil.
A to je letadlo nebo vetron?
je možný, že se jedná o letenku v akci. já jsem třeba našel momentální nabídku za necelých 5 tisíc. hold kdo hledá, najde:D
A můžu se zeptat, kde letenky hledáš? Já plánuju taky cestu do USA a na nic takovýho jsem zatím nenarazil.