Ahoj,
v unoru, popr. breznu nebo dubnu bych chtela vyrazit nekam do Asie. Z preferovanych destinaci Indie, Thajsko, Indonesie. Je mi 24, jsem pratelska, nenarocna, nekonfliktni. Cestu bych videla tak na 3 tydny max (prace :-/). Budu rada za spolucestovatelku/e podobného věku, který chce cestovat s baťůžkem, za levňocha :-). Bydlim v Ostrave a co se tyce te destinace, rada se prizpusobim. Moje predstava je asi takova: poznavat mistni, ochutnavat jidlo, pamatky, parky, more. At to neni jen honeni se za pamatkama, ale prolozit to i nejakym leharkem u vody. Ale vseho moc skodi. Pokud byste meli nekdo podobne plany, prosim piste na email:
ka*****@se****.cz
Ahoj Katka
Jeste bych dodala, ze destinace a presny termin se bude s nejvetsi pravdepodobnosti odvijet od aktualniho ceniku letenek.
Ahoj Katko,
ja se budu po Asii pohybovat od unora, zacinam na Sri Lance. 26.2.-26.3. mam v planu jizni Indii a 26.3. letim do Thajska (prvni tyden asi doleti pritel, pokud dostane volno) a pak zase budu sama a chci videt neco z Thajska, Laosu, Kambodzi, Vietnamu. Je mi 26 let.
Kdyztak email
Hodne stesti, Katka
Ahoj Katekat :), skoda, ze ted uz na Sri Lanku asi nesezenu letenku za normalni cenu… Puvodne jsem vahala mezi Sri Lankou, Thajskem a Indii, ted jsem videla i letenku za super cenu na Filipiny, ale jsem trosku posero… a sama si netroufam. Nejdale jsem sama na vlastni pest byla na tyden v Italii 🙂
Ahoj,
právě moc přemýšlím, s kým bych mohl jet v březnu nebo dubnu tak na tři (čtyři) týdny do Ázerbejdžánu, Gruzie či Arménie. Ty si mi skoro nejblíž. Nemáš zájem?
Ahoj Katko,
hledam partaka do Thajska kam letim v pulce dubna. vidim, ze mas podobnou predstavu o cestovani jako ja. letenku uz mam. ozves se? mej se!
ahoj Katko26,
take mam podobny plan, pokud jeste nejsi domluvena, tak mi dej vedet na mail. Tomas
ahooj lidi pockejte na me.. 🙂 … ja mezi kwetnem a cerwnem se chystam do thaiska a dal…ale nemam zatim ani presnej datum ani presny destinace….takze se muzem dohodnout na tom…kazdopadne chci cestowat widet narodni parky a prirodu…tak se ozwete at muzem dat neco dohromady
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru