Spolucestování Asie/ Australie

Cestování Asie jaro 2010

Katka Málková

Ahoj,
v unoru, popr. breznu nebo dubnu bych chtela vyrazit nekam do Asie. Z preferovanych destinaci Indie, Thajsko, Indonesie. Je mi 24, jsem pratelska, nenarocna, nekonfliktni. Cestu bych videla tak na 3 tydny max (prace :-/). Budu rada za spolucestovatelku/e podobného věku, který chce cestovat s baťůžkem, za levňocha :-). Bydlim v Ostrave a co se tyce te destinace, rada se prizpusobim. Moje predstava je asi takova: poznavat mistni, ochutnavat jidlo, pamatky, parky, more. At to neni jen honeni se za pamatkama, ale prolozit to i nejakym leharkem u vody. Ale vseho moc skodi. Pokud byste meli nekdo podobne plany, prosim piste na email:

ka*****@se****.cz

Ahoj Katka

Zkušenosti čtenářů

Katka Málková

Jeste bych dodala, ze destinace a presny termin se bude s nejvetsi pravdepodobnosti odvijet od aktualniho ceniku letenek.

Katekat

Ahoj Katko,
ja se budu po Asii pohybovat od unora, zacinam na Sri Lance. 26.2.-26.3. mam v planu jizni Indii a 26.3. letim do Thajska (prvni tyden asi doleti pritel, pokud dostane volno) a pak zase budu sama a chci videt neco z Thajska, Laosu, Kambodzi, Vietnamu. Je mi 26 let.
Kdyztak email
Hodne stesti, Katka

Katka
Katekat:

Ahoj Katekat :), skoda, ze ted uz na Sri Lanku asi nesezenu letenku za normalni cenu… Puvodne jsem vahala mezi Sri Lankou, Thajskem a Indii, ted jsem videla i letenku za super cenu na Filipiny, ale jsem trosku posero… a sama si netroufam. Nejdale jsem sama na vlastni pest byla na tyden v Italii 🙂

Láďa Hemer

Ahoj,
právě moc přemýšlím, s kým bych mohl jet v březnu nebo dubnu tak na tři (čtyři) týdny do Ázerbejdžánu, Gruzie či Arménie. Ty si mi skoro nejblíž. Nemáš zájem?

katka26

Ahoj Katko,
hledam partaka do Thajska kam letim v pulce dubna. vidim, ze mas podobnou predstavu o cestovani jako ja. letenku uz mam. ozves se? mej se!

[email protected]
katka26:

ahoj Katko26,
take mam podobny plan, pokud jeste nejsi domluvena, tak mi dej vedet na mail. Tomas

Jirka
[email protected]:

ahooj lidi pockejte na me.. 🙂 … ja mezi kwetnem a cerwnem se chystam do thaiska a dal…ale nemam zatim ani presnej datum ani presny destinace….takze se muzem dohodnout na tom…kazdopadne chci cestowat widet narodni parky a prirodu…tak se ozwete at muzem dat neco dohromady

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: