Spolucestování kamkoliv

Cestování 2014 – Island?

Zuzka

Ahojky,

ráda bych příští rok vycestovala na Island, jen tak s batohem, bohužel nemám kolem sebe dobrodruha, který by tam chtěl jet.Letenky na další rok jsou velmi příznivé – za 4000Kč z Berlína. Pokud by se mezi Vámi našla holčina či chlap ve věku kolem 25-35,dejte vědět. Jsem z Ostravy,26 let.

Zuzka

Zkušenosti čtenářů

Yanycca

Ahojte všichni, taky plánuji vyrazit na Island…zrovna je akce z berlína na celé léto letenky od 3355kč zpáteční můžu vyrazit od cca 14.7 na dobu neurčitou…taky mám pár kámošů už na ostrově, jejihž rady se budou určitě hodit. Bylo by fain vytvořit třeba nějakou skupinu na fb, aby všeci co mají zájem jsme se mohli lépe domluvit, popř. vytvořit partie na cestování.
Jana, 25

Verča
Yanycca:

Ahoj, taky se s kamarádkou chystáme na začátku července na Island, nenajde se tu někdo, kdo by s námi spolucestoval?:)

Martin

Ahoj Zuzko, jelikož na Island pomýšlím už pět let, rád bych se tam podíval, líbilo by se mi i navštívit Faerské ostrovy, ale pokud je letenka tak levná, stálo by to za to, i když nevím, co může být a nebýt za rok… martinpanek.fren(zavináč)seznam.cz 34let, Frenštát.

Dana

Ahoj, o Islandu uz take nejakou dobu uvazuji, takze pokud bude vse proznive, klidne se pridam, ale je pravda, ze clovek nevi, co se stane zitra, natoz co bude za rok…:-(

Ahoj. Tak až budou k dispozici přesné informace, dejte vědět, rád se přidám. Island je nádherná země. Jakub, 32, Praha/Opava.

Pavla

Ahoj Zuzko, tak to nejsi sama kdo o Islandu přemýšlel, taky jsem se už nad tím zamýšlela. A jsem na tom stejně taky nemám k sobě pořádného dobrodruha, takže pokud se pojede se určo ozvi, fakt bych jela. Jsme z Ostravy 26 let.

Zuzka
Pavla:

Ahooj, přiznám se, že jsem se sem už delší dobu nekoukla,Island pořád platí, jen se stačí domluvit:-)

Petr

Ahoj, pokud je ještě tento inzerát pořád platný, také mám zájem se účastnit cesty po Islandu. V tom případě mě můžete kontaktovat zde nebo na

rt*****@se****.cz

Díky. Petr,34 let,Boskovice

zuzana
Petr:

ahoj,taky bych se rada pridala,dejte prosim vedet asap. kdy by se to melo konat na

zu******@gm***.com

Mara

Nazdárek Zuzko,Island je i můj malej sen jenže nemám žádného kámoše kterej by jel,rad bych projel a viděl co největší kus tohoto ostrova a možná vydělal nějaky kapesný.Pokud to vidíš podobně tak se mi ozvi na

Sa*****@se****.cz

Mara 23,Kroměříž

Jindra

Ahoj Zuzko,
Zní to super. Tak mi kdyžtak taky dej vědět. Mám pár přátel co tam byli, tak můžu kdyžtak dohodit jejich znalosti.

Jindra

Renáta

Toš my bychom se také event. přidali, k té velké výpravě :-), Renáta a Jirka, 40+, Ostrava. (nebo i jinam)

Ondra

taky bych se přidal, máte někdo konkrétnější plán? Ondra 26 z ČB

Honza

Ahoj, jak to vypadá? Už jsem tam párkrát byl, ale stále neviděl všechno. 🙂 Honza, 33, Praha

Cestovatelka
Honza:

Ahoj Honzo, už ses domluvil s ostatními na výletě?Kde jsi všude byl?Díky za odpověď na

sn**********@se****.cz

, J.

Zuzana

Ahoj Zuzi (i všuchni ostatní), zformovala se tu už nějaká cestovatelská skupinka s konkrétnějšími plány? A bylo by kdyžtak možné se přidat? Prosím zprávu na email:

zu************@gm***.com

Zuzka 26

Kuba

Ahoj take bych se tam rad podival, jestli je zorganizovana nejaka skupinka rad se pridam dekuji
Kuba 27

ma********@se****.cz

Kristyna

Ahoj,

s přítelem se chystáme začátkem června na Island za prací. Rádi bychom jeli autem, ale pro 2 se to finančně nevyplatí. A tak nechystá se někdo také autem a vzal by 2 spolucestující?

NEBO můžeme vzít auto my a v tomto případě, chtěl by se někdo svézt s námi?

v případě zájmu mě kontaktujte na mail

ko********@gm***.com

a domluvíme se,-)

Kristýna

Pavla Kunovská

Ahojky, chtěla jsem se zeptat zda stále platí, že by jsi ráda vycestovala na Island a popř. kdy?vytvořila se tu nějaká skupinka nadšenců! 🙂 pošli mi prosím bližší info. Díky!!Pavla

Tomáš

Ahoj, taky mě zaujala akce z Berlína. Jsem sám a rád bych se k někomu přidal. Založil jsem skupinu na fb, tak se tam můžeme domluvit. https://www.facebook.com/groups/737072876331918
Tomáš, 24

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: