Ahojky,
ráda bych příští rok vycestovala na Island, jen tak s batohem, bohužel nemám kolem sebe dobrodruha, který by tam chtěl jet.Letenky na další rok jsou velmi příznivé – za 4000Kč z Berlína. Pokud by se mezi Vámi našla holčina či chlap ve věku kolem 25-35,dejte vědět. Jsem z Ostravy,26 let.
Zuzka
Ahojte všichni, taky plánuji vyrazit na Island…zrovna je akce z berlína na celé léto letenky od 3355kč zpáteční můžu vyrazit od cca 14.7 na dobu neurčitou…taky mám pár kámošů už na ostrově, jejihž rady se budou určitě hodit. Bylo by fain vytvořit třeba nějakou skupinu na fb, aby všeci co mají zájem jsme se mohli lépe domluvit, popř. vytvořit partie na cestování.
Jana, 25
Ahoj, taky se s kamarádkou chystáme na začátku července na Island, nenajde se tu někdo, kdo by s námi spolucestoval?:)
Ahoj Zuzko, jelikož na Island pomýšlím už pět let, rád bych se tam podíval, líbilo by se mi i navštívit Faerské ostrovy, ale pokud je letenka tak levná, stálo by to za to, i když nevím, co může být a nebýt za rok… martinpanek.fren(zavináč)seznam.cz 34let, Frenštát.
Ahoj, o Islandu uz take nejakou dobu uvazuji, takze pokud bude vse proznive, klidne se pridam, ale je pravda, ze clovek nevi, co se stane zitra, natoz co bude za rok…:-(
Ahoj. Tak až budou k dispozici přesné informace, dejte vědět, rád se přidám. Island je nádherná země. Jakub, 32, Praha/Opava.
Ahoj Zuzko, tak to nejsi sama kdo o Islandu přemýšlel, taky jsem se už nad tím zamýšlela. A jsem na tom stejně taky nemám k sobě pořádného dobrodruha, takže pokud se pojede se určo ozvi, fakt bych jela. Jsme z Ostravy 26 let.
Ahooj, přiznám se, že jsem se sem už delší dobu nekoukla,Island pořád platí, jen se stačí domluvit:-)
Ahoj, pokud je ještě tento inzerát pořád platný, také mám zájem se účastnit cesty po Islandu. V tom případě mě můžete kontaktovat zde nebo na
rt*****@se****.cz
Díky. Petr,34 let,Boskovice
ahoj,taky bych se rada pridala,dejte prosim vedet asap. kdy by se to melo konat na
zu******@gm***.com
Nazdárek Zuzko,Island je i můj malej sen jenže nemám žádného kámoše kterej by jel,rad bych projel a viděl co největší kus tohoto ostrova a možná vydělal nějaky kapesný.Pokud to vidíš podobně tak se mi ozvi na
Sa*****@se****.cz
Mara 23,Kroměříž
Ahoj Zuzko,
Zní to super. Tak mi kdyžtak taky dej vědět. Mám pár přátel co tam byli, tak můžu kdyžtak dohodit jejich znalosti.
Jindra
Toš my bychom se také event. přidali, k té velké výpravě :-), Renáta a Jirka, 40+, Ostrava. (nebo i jinam)
taky bych se přidal, máte někdo konkrétnější plán? Ondra 26 z ČB
Ahoj, jak to vypadá? Už jsem tam párkrát byl, ale stále neviděl všechno. 🙂 Honza, 33, Praha
Ahoj Honzo, už ses domluvil s ostatními na výletě?Kde jsi všude byl?Díky za odpověď na
sn**********@se****.cz
, J.
Ahoj Zuzi (i všuchni ostatní), zformovala se tu už nějaká cestovatelská skupinka s konkrétnějšími plány? A bylo by kdyžtak možné se přidat? Prosím zprávu na email:
zu************@gm***.com
Zuzka 26
Ahoj take bych se tam rad podival, jestli je zorganizovana nejaka skupinka rad se pridam dekuji
Kuba 27
ma********@se****.cz
Ahoj,
s přítelem se chystáme začátkem června na Island za prací. Rádi bychom jeli autem, ale pro 2 se to finančně nevyplatí. A tak nechystá se někdo také autem a vzal by 2 spolucestující?
NEBO můžeme vzít auto my a v tomto případě, chtěl by se někdo svézt s námi?
v případě zájmu mě kontaktujte na mail
ko********@gm***.com
a domluvíme se,-)
Kristýna
Ahojky, chtěla jsem se zeptat zda stále platí, že by jsi ráda vycestovala na Island a popř. kdy?vytvořila se tu nějaká skupinka nadšenců! 🙂 pošli mi prosím bližší info. Díky!!Pavla
Ahoj, taky mě zaujala akce z Berlína. Jsem sám a rád bych se k někomu přidal. Založil jsem skupinu na fb, tak se tam můžeme domluvit. https://www.facebook.com/groups/737072876331918
Tomáš, 24
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Playa del Carmen
Adopce na dálku: past individuální pomoci a prohlubování nerovností
OBZORY jsou za námi a my už se těšíme na další setkání. Tak ahoj zase za rok!
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru