Spolucestování kamkoliv

Cesta kolem světa 2016

Pavlína

Pěkný večer. V roce 2016 se chystám na cestu kolem světa. Rok max 500 dní (ale člověk nikdy neví). Hledám stejného dobrodruha a šílence, co by se rád připojil. Je mi 21.let, plynule mluvím italsky a anglicky, (frajinu ze školy si bohužel už nepamatuji, ale chtěla bych obnovit), příští rok se chystám na španělštinu, miluji latinsko americké tance, jógu, fotografování, pozitivní myšlení a sílu myšlenek (the secret a celý tenhle směr) dobré jídlo a víno, mám ráda luxus, jachty a vše co k bohemskému životu patří, ale jsem blíženec a tudíž mám více tváří a mé druhé já vyrůstalo ve spacáku ve stanu u ohně a špekáčků, já chodila do skautu a hrála si na indiány 😀 takže bych cestu ráda podnikla jak v trekovém duchu spojeném s přírodou a zvířaty s ruksakem na zádech, tak si někdy i vyskočit z kopýtka na noblesní úrovni alla ústřice, plachetnice, pětihvězda…. Bydlela jsem skoro dva roky v itálii na Sardínii, kde jsem našla svůj druhý domov, taktéž na Rodose v Řecku či v Aténách jsem pobyla rok a našla si tam rodinu a nyní jsem již skoro půl rokem ve Finsku, ale to spíše střídám se Sardínií. Na rok 2015 už mám plno.. Program, doktory… Ale 2016 si balím kufr, pas, foťák, noťas na psaní blogu a vyrážím!! Jen by to ve dvou byla asi větší švanda 🙂 představu o tom co vše chci navštívit mám a to dost hojnou. Budu se těšit, jestli se najde stejný blázen 🙂

Zkušenosti čtenářů

David

Ahoj Pavlína ,môžeš mi prosím tá poslať tvoju mailovú adresu?:-)

Petr

ahoj mam stejný sen který si chci splnit už od 15 let

Standa

Ahoj Pavlíno, no fíha 🙂

Předně říkám, že mě to zcela vážně zaujalo. Tady Standa, je mi 24 let a miluji outdoor, přírodu a cestování. Už od brzkého mládí jsem čundroval po celé ČR a později po okolních zemích, především hory. V létě jsem dal 3 měsíce neplaceného volna v práci a v kuse jsem se toulal po svých ve Skotsku a Norsku – ten pocit svobody a dobrodružství mi po návratu do práce nehorázně schází ! Chtěl bych v životě poznat co nejvíce ze světa a to co zde píšeš mám v hlavě od mého letního toulání 🙂 Prostě poznat svět a být svobodný, alespoň určitou část života….

Na příští rok mám také plány včetně cestovatelských jako ty, ale klidně by jsem na rok 2016 našetřil prachy, nechal práci a vypadl do světa a když to říkám, tak nekecám 🙂

Jsem samostatný, otevřený člověk co se o sebe umí postarat a je na mě spolehnutí, jestli ty své plány myslíš vážně tak mi můžeš napsat na

st**************@gm***.com

Měj se hezky a nechť se ti splní tvůj sen…
Standa

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: