Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
nechystá se někdo v uvedených měsících do Calgary? Vízum už mám a zkušenosti nějaké taky (Zéland). Bohužel mi odpadli všichni pařtáci díky chybě v žádosti. A nechce se mi jet úplně sama. 🙂
Zkušenosti čtenářů
Eva
Ahoj Péťo, moc ti cestu přeji a závidím 🙂 Chci se jen zeptat jak si to měla s vízem? Já o něj žádala cca 6 hodin po otevření kvoty a jsem na čekací listině. To už ti ho zvládli vyřídit? Myslíš, že na čekací listině je nějaká pravděpodobnost, že se mi podaří ho vyřídit. Díky za jakoukoliv odpověď
Peťa
Eva:
Evi, já ho mám už z minulého roku..Takže bohužel, nemohu pomoct. Loni byla víza až do dubna. Držím palce, ať se na tebe dostane.
Ahoj, já teď čekám na schválení víza a začátkem března mám v plánu razit do Calgary 🙂
Síma
Karolína:
Nazdarek Kájo,
taky čekám na ,,work permit,, ..snad všechno dobře dopadne 😉 Chci se zeptat, razíš sama anebo s někym? Maš tam nějae zname? Ja jsem zatim sama… Kliďo pisni na mail 😉
Měj se, S.
Ahoj Simčo, nějak mi tu tvůj mail nejde zobrazit, tak se kdyžtak ozvi na můj: ka********@ce*****.cz
Holky pokud byste se misto pro Calgary
Síma:
rozhodly pro Edmonton,muzu Vam nabidnout do zacatku strechu nad hlavou..jedne,nebo i obema.Bydlim s pritelem v pronajatem dome v hezke casti na jizni strane mesta,a uvitala bych kamaradku.Pokud bys mela zajem zmenit mesto,staci mi tu nechat email,napisu ti. Ahoj Martina
Ahoj,
chystám se tam v dubnu, jsem ráda za každýho parťáka!
..pravě mi taky odpadla kámojda, ale nechci se téhle přil. vzdat…
Kliďo mi pisni na si**************@se****.cz
Díkes 😉
Vladimir
Hledá se mladý muž na programu WH, který má zájem o práci na stavbách rodiných domů v Calgary či podobně. Rodina žijící v okolí Calgary nabízí příjemné ubytování zdarma a volné použití ojetého Huinday auta za odpracování 65 hodin v měsíci při údržování domu a zahrady ve volném čase. Hlavní zaměstnání si zájemce může opatřit na stavbách, pro což bývá vlastní auto podmínkou. Nejvhodnější termín pro start je koncem dubna ale stavaři jedou skoro celý rok. Více informací na emailu až po 18. březnu 2014.
Vladimiruv inserat...
Stara ceska Pravda : Kdyz neco zni moc dobre, tak to neni Pravda. Davejte si bacha a ctete mezi radkama.
Ahoj Péťo, moc ti cestu přeji a závidím 🙂 Chci se jen zeptat jak si to měla s vízem? Já o něj žádala cca 6 hodin po otevření kvoty a jsem na čekací listině. To už ti ho zvládli vyřídit? Myslíš, že na čekací listině je nějaká pravděpodobnost, že se mi podaří ho vyřídit. Díky za jakoukoliv odpověď
Evi, já ho mám už z minulého roku..Takže bohužel, nemohu pomoct. Loni byla víza až do dubna. Držím palce, ať se na tebe dostane.
Ahoj, já teď čekám na schválení víza a začátkem března mám v plánu razit do Calgary 🙂
Nazdarek Kájo,
taky čekám na ,,work permit,, ..snad všechno dobře dopadne 😉 Chci se zeptat, razíš sama anebo s někym? Maš tam nějae zname? Ja jsem zatim sama… Kliďo pisni na mail 😉
Měj se, S.
Ahoj Simčo, nějak mi tu tvůj mail nejde zobrazit, tak se kdyžtak ozvi na můj:
ka********@ce*****.cz
rozhodly pro Edmonton,muzu Vam nabidnout do zacatku strechu nad hlavou..jedne,nebo i obema.Bydlim s pritelem v pronajatem dome v hezke casti na jizni strane mesta,a uvitala bych kamaradku.Pokud bys mela zajem zmenit mesto,staci mi tu nechat email,napisu ti. Ahoj Martina
Ahoj,
chystám se tam v dubnu, jsem ráda za každýho parťáka!
..pravě mi taky odpadla kámojda, ale nechci se téhle přil. vzdat…
Kliďo mi pisni na
si**************@se****.cz
Díkes 😉
Hledá se mladý muž na programu WH, který má zájem o práci na stavbách rodiných domů v Calgary či podobně. Rodina žijící v okolí Calgary nabízí příjemné ubytování zdarma a volné použití ojetého Huinday auta za odpracování 65 hodin v měsíci při údržování domu a zahrady ve volném čase. Hlavní zaměstnání si zájemce může opatřit na stavbách, pro což bývá vlastní auto podmínkou. Nejvhodnější termín pro start je koncem dubna ale stavaři jedou skoro celý rok. Více informací na emailu až po 18. březnu 2014.
Stara ceska Pravda : Kdyz neco zni moc dobre, tak to neni Pravda. Davejte si bacha a ctete mezi radkama.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru