Práce/pomoc v zahraničí

brigáda v zahraničí léto 2016

Anniel

Ahoj, plánuju na příští léto vycestovat do zahraničí na brigádu. Někdo, kdo by se ke mně přidal? 🙂

Zkušenosti čtenářů

Kristýna

Ahoj, taky plánuju vyjet příští léto. 🙂 Máš nějakou konkrétní představu kam a jakou práci? 🙂

Frosti

Ahoj, já taky plánuju nějakou brigádu na léto, nejlíp Německo nebo Británie 🙂

Michal

Ahoj, mám podobné plány. Tak jestli někdo hledá parťáka, tak se můžem domluvit. 🙂

ma*****@em***.cz

iva

čaute,  s kamarádkou také chceme něco podniknout v zahraničí třeba už i na jaro, hlavně to léto…ted sháníme brigošku přes zimu na horách a pak hurá za něčím novým…můj mail

pp******@se****.cz

… můžeme popsat a nějak to zkusit vymyslet:))

Martina

Ahoj,
taky uvažuji, co bych mohla podniknout. Nějakou představu mám, ale je to spíše o zkušenostech než o vydělání haldy peněz, zkrátka taková dlouhá dovolená u moře 😉 Kdyžtak napiš na mail

po**************@gm***.com

Barbora

Ahoj, chtěla bych o letních prázdninách najít nějakou brigádu v zahraničí, uvažuju nad německem a rakouskem, ale brigády u moře bych se taky nebránila.. 🙂 pokud o něčem víte a chcete se přidat ozvěte se fb:Barbora Benová

Surikata

Ahoj, taky sháním brigádu na léto, nejlépe na měsíc do anglicky mluvící země. Ty máš už něco určitého? 🙂

Mara

Cus lidi, taky schanime nejakou brigosku na tohle leto.. 🙂 Tak kdyby jste neco meli, dejte vedet .. Diky .. :-)))

si****@em***.cz

Lenka
Mara:

Pokud někdo sháníte letní praxi ve Španělsku – Costa Brava na pozici:
Animátor, číšník, barman a jste ještě stále studentem neváhejte se zeptat na více informací na 

in**@ip*****************.com

Tom

aktuální sezónní brigády v zahraničí, teď např. sběry jahod v Rakousku a Itálii

gumídek
Tom:

Tady si ještě nikdo práci na léto nenašel lidi! Copak nechápete, že potřebujete známého tváří v tvář, aby vám doporučil konkrétní farmu, kde už on sám třeba 3x byl, ale letos jede jinam? Přemýšlejte trochu. Agentury jsou podvodníci a když pojedete na vlastní pěst ještě bez jazyka – NEMÁTE ŠANCI, anebo spíš vyhrajete jackpot, přestože nesázíte.
Konkrétní živý člověk, dobrý kamarád, který vám řekne adresu a jméno farmáře, jinak nikam nejezděte.

Mluvím ze zkušenosti

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: