Práce/pomoc v zahraničí

Brigáda v Itálii 2012

Tereza Jurošová

Ahooj.
Sháním brigádu v Itálii na léto 2012 (nejlépe červenec,srpen,září). Budu mít po maturitě a zatím jsem nikde v zahraničí nebyla, takže jsem chtěla poprosit, jestli někdo nezná nějakou dobrou agenturu, která to zajišťuje, nebo nějaký kontakt.
Uvítám i zkušenosti kdo tam už byl a nebo jestli tam někdo míří také 🙂
Děkujii

Zkušenosti čtenářů

Tom

Trochu z tomo, co v Itálii dělám. Třeba se to bude hodit. Tom

Nabízím & umím:
» průvodce italskými městy pro jednotlivce,
skupiny i cestovní kanceláře
» technický průvodce – doprovod Itálií
» tlumočení v Itálii
» pomoc se zajištěním ubytování,
pronájmem vozu či skútru
» poskytneme zkušeného řidiče pokud si v
Itálii netroufáte
» doporučení restaurací, muzeí, slev na
vstupné a dopravné
» máme českou „tetu“ pro děti, pokud
potřebujete chvilku klidu
» asistenční pomoc při nehodách, úrazech
a dalších nepříjemnostech
» naplánovat itinerář vaší cesty – zajistíme
potřebné informace

markéta
Tom:

Ahoj chtěla bych si v zahraničí najít taky brigádu zatím je mi 17 ale 23.června mně bude 18 takže to už bych odjed mohla. Nevíte jaké by mohli být možnosti ?

jozef adam
markéta:

mam pro vas brigadu vitalii plat 2000eur mnesicne ozvete se na muj mejl

Jan Dulovec
jozef adam:

Dobry den,mel bych zajem o tu brigadu.

Jan
jozef adam:

Dobrý den chtěl bych se zeptat o jakou práci se jedna a jel bych děkují

Dag Mareš
jozef adam:

Dobrý den! Na internetu jsem zahlédl, že nabízíte brigádu v Itálii. Zajímalo mě o co se jedná a jaký je termín nástupu. Letos budu mít po matuře, takže by nebyl žáden problém tam po sléze klidně zůstat. S pozdravem Dag Mareš

Zdenka
jozef adam:

Dobrý den,
zajímalo by mě o jakou brigádu se jedná 🙂 jinak bych měla taky zájem.
Můj email zz*******@se****.cz

Svetlana
jozef adam:

Dobry den,mela bych zajem o tu brigadu

Štefan Gita
jozef adam:

Dobrý den,

Měl bych zájem o brigádu v zahraničí. Je mi 22 let, mám základy Anglického, Německého jazyka. Byla by to má první zkušenost s prací v zahraničí. Mohl byste mi zaslat nějaké podrobnější info.

Štefan Gita
jozef adam:

Dobrý den,

Měl bych zájem o brigádu v zahraničí. Je mi 22 let, mám základy Anglického, Německého jazyka. Byla by to má první zkušenost s prací v zahraničí. Mohl byste mi zaslat nějaké podrobnější info.

Naďa Čapková
jozef adam:

Dobrý den chtěla bych se zeptat o jakou práci se jedná a jestli je to stále aktuální děkuji Čapková

Andrea a Norika
jozef adam:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte o brigádě na léto 2012(červenec, srpen) v Itálii. Chtěly bychom pracovat společně a to jako pokojské nebo sběr ovoce. Žádné hostesky nebo ochutnávačky drinků:D Obě umíme jen anglicky,20let. Kdybyste nám někdo mohl poradit, piště na email sn*********@se****.cz
Předem děkujeme 🙂

marian
jozef adam:

zdravim muzete mi poslat vice info a Vami nabizenou brigade?? diky s pozdravem Marian

Dan Rybišár
jozef adam:

Dobrý den,prosím Vás o více informací,čeho se práce/brigáda týče,jsem flexibilní ve všech směrech,mohu nastoupit ihned..k Itálii mám silný citový vztah,jazyk průměrně ovládám…Jsem ochoten učit se novým věcem….Děkuji za odpověd…S pozdravem Rybišár

OTAKAR RATTMAN
jozef adam:

DOBRÝ DEN,PROSÍM O ZASLÁNÍ BLIŽŠÍCH INFO OHLEDNĚ BRIGÁDY V ITALII.DĚKUJI p.RATTMAN

Zuza
jozef adam:

Dobrý den! Chci se zeptat, jestli nabízíte brigádu i pro 17leté? Děkuji předem za odpověď. Šimková

Lukáš Kravčík
jozef adam:

Zdravím, píšu ohledně brigády, kterou nabízíte na internetu. Můžete mi zaslat bližší informace? Děkuji

jozef adam:

chci se zeptat o jakou praci se jedna?

Monika
jozef adam:

Dobrý den,

zaujala mě Vaše nabídka brigády. Můžete mi zaslat info?

Děkuji MOnika

katka
jozef adam:

videla jsem vas inzerat,chtela bych vedet o jakou praci jde a take zda je zajistene ubytovani,mluvim velmi dobre italsky,dekuji za odpoved na muj mail ka*******************@se****.cz

František Hurbiš
jozef adam:

Dobrý den,měl bych zájem o práci v Itálii.Prosím pošlete mi bližši informace,jestli to ještě plati.Diky Hurbiš

josef tynys
jozef adam:

dobry den mel bych velky zajem o praci nebo brygadu v cizine jakoukoli praci vitam diky

Roman Špulák
jozef adam:

Dobrý den! Neví někdo o brigádě v Itálii, jsme dva zedníci, svou práci perfektně ovládáme! Ale může být jakákoli práce( těžké práce, dělníci ve fabrice atd.) Děkuji předem za odpovědi.Budeme si tam kupovat barák. S pozdravem Roman Špulák.

A.Janečková
jozef adam:

Dobrý den, o jakou práci v Itálii jde?Děkuji za podrobnější info

ciky
jozef adam:

AHOJ VSE HLEDAM PRACI JAKOUKOLIF JE ME 26 LET MLADA A NASTUP MOZNY IHNED DEKUJI TEL 00420607430600 EMAIL CI***********@EM***.CZ DEKUJI PREDEM

ciky:

Tento příspěvek byl redakcí smazán jako nevhodný

Denisa
jozef adam:

Dobrý den měla bych o vaši brigádu zájem akorát bych chtěla vědět bližší informace děkuji

Adéla
jozef adam:

Dobrý den,
měla bych zájem o brigádu v Itálii na léto,mám zkušenosti jako servírka,ale nevadilo by mi dělat něco jiného.
V případě nějaké nabídky mě kontaktujte.
Předem děkuji za odpověď Adéla

Dominika Anna Zemanová
jozef adam:

Dobrý den, četla jsem Váš inzerát, kde nabízíte brigádu v Itálii. Letos maturuji a chtěla bych v létě brigádu v zahraničí. Můžete mi podat o brigádě, kterou nabízíte bližší info? Děkuji, Zemanová Dominika.

Mira
jozef adam:

Zdravím
Reaguji na váš inzerát je ta brigáda ještě aktuální?Díky za odpověd.

Alena
jozef adam:

Dobrý den, měla bych o vaši práci zájem. Je ještě aktuální?

Sandra
jozef adam:

Dobrý den,
hledám práci v Itálii nejlépe v Říme od června klidně na rok na jakkoliv dlouho…učím se půl roku Italsky, anglicky mluvím plynule. kdyby byla nějaká nabídka dejte mi prosím vědět na můj email .
děkuji moc. Sandra

Sivak
jozef adam:

dobry den take bych mel zajem o tu Brigadu muzete mi zaslat nejake informace a telefon dekuji Sivak

Jana
jozef adam:

Dobrý den,

měla bych zájem o letní brigádu v Itálii. Mohl byste mi poslat bližší info?
Děkuji,
Jana (22)

Natálie
jozef adam:

dobrý den,..píšu ohledně toho inzerátu který tady máte,..a chtěla jsem se na to zeptat kdy by to tak mohlo,.být ve kterém datum,..a další infotmace,.odpovězte mi na muj mejl prosím naschledanou Natálie

Zdenek
jozef adam:

Dobrý den chtěl bych pár informací ohledně brigády,kterou nabízíte.O jakou práci by se jednalo a na jakém místě … vlastní auto mám k dispozici.můžeme být 2 děkuji za informace s pozdravem Zdenek

jana
Zdenek:

ahoj Zdenku, rada bych se pridala k vam do te italie. Teda jestli je misto a vzali byste me. bydlim v trebici .nechci jet sama a nevim ani kam. prosim odpovez . diky jana

jana
Zdenek:

chci odjet za praci do italie nejlepe ihned.prida se nekdo ?? poradi nekdo kam za praci ?? diky vsem jana

jana
Zdenek:

chci odjet za praci do italie.. do týdne !!! he********@em***.cz prosim kdo se prida?? hledám k sobe partaka/partacku. jana

seva
jana:

Ahoj, jak jseš na tom s tou italii?
fi*********@se****.cz

Ďurina Erik
jozef adam:

dobry den pisem ohladom prace v zahranici mozem vas poprosit o blizsie info, mam vazny zaujem. Mam 21 rokov vystudovana dopravna priamyselny skola s maturitou, momentalne ukoncujem pracovny pomer v obchodnej spolocnosti Billa. zaskoru odpoved dakujem

Robert Lakosil
jozef adam:

Dobrý den.Zajímá mě vaše nabídka práce.ITalsky se domluvím,pracoval jsem tam několik let jako hausmaiter a taky chvíli na jabkách na severu.Momentálně,ale už mnemám žádný kontakt na itálii,takže bych byl za jakoukoliv nabídku práce vděčný.

S pozdravem R. Lakosil

Filip
jozef adam:

Dobrý den mám veliký zájem o brigádu v Itálii mohl by jste mi popřípadě poslat info ?? děkuji Filip Štěpán

Robert lakosil
jozef adam:

mám zájem o práci

Martin
jozef adam:

Dobrý den,

zajímalo by mě o jakou konkrétně brigádu se jedná a jestli ta možnost strále existuje.

Děkuji, M.k.

wenynka
jozef adam:

Ahojte… Chci s kamaradkou odjet z toho debilniho Zlina nekam do pryc a je mi takto jedno kam ale pokud by byla naka dobra prace v Italii tak nejlepe tam.. Byla jsem rok na Novem Zelandu tak tu anglictinu jsem pochytila a na pracu jsem obe dve jak delane… Tak kdyby jste nekdo dal nake rady nebo praci tak by jsme byli vdecne… Nejlepe od cervence nake ty brigady prace cokoli… Dekuji vsem predem za odpoved…
Muj email.:we*****@em***.cz

Dan Rybišár
jozef adam:

Dobrý den,
Rád bych se dozvěděl o Vámi nabízenou práci či brigádu v Itálii….Mám k této zemi velmi blízký vztah,nyní mám částečné základy Italštiny,ale velmi rychle se učím…Rád bych do Itálie za prací,brigádou odcestoval co nejdříve,klidně možný odjezd Červenec,Srpen…..Děkuji za odpověd
S pozdravem Dan Rybišár

Roman Bílovský
jozef adam:

Dobrý den,

měl bych zájem o Vámi nabízenou brigádu v Itálii. Je to ještě aktuální? Je mě 22 let a jsem pro každou práci.

Děkuji

Bílovský

722 636 656

jaroslav pešan
jozef adam:

Dobrý den.Prosím napište o jakou brigádu se jedná,pokud je stále aktuální.Díky

Michaela Králiková
jozef adam:

Dobrý deň, mala by som záujem o brigádu v Taliansku. Mohli by ste mi posla%t bližšie informácie o ponúkanej brigáde ?

Michaela Králiková
jozef adam:

Dobrý deň, mala by som záujem o brigádu v Taliansku. Mohli by ste mi posla%t bližšie informácie o ponúkanej brigáde ?

miriam
jozef adam:

dobry den, mam zajem o vasi nabidku brigady v Italii, je stale aktualni?dekuji za odpoved.

Rastislav
jozef adam:

Mal by som zaujem o bragadu do talianska

Rastislav
jozef adam:

Mam zaujem o braigadi v taliansku . Mam 16 rokov . pracovne skusenosti mam v polnohospodarstve

gaja
jozef adam:

Měl bych zájem o práci v Italii.Gaja

Tomáš Hahn
markéta:

Dobrý den chtěl bych se zeptat co je to za brigádu a jestli je tam možno jed ve více lidech a i pod 18 let děkuji

markéta
Tom:

prosím odpovězte na mail ma******@se****.cz

Tereza H
Tom:

Ahoj Tome,
zaujalo me, co delas v Italii. Mluvim plynule italsky, anglicky, spatne nemecky a spatne portugalsky…. ty pracujes pro koho? Pro nejakou cestovku? Nehladaji tam nekoho? 😀

Diky
Tereza H.

Alzbeta
Tom:

Dobry den, nejakej kontakt prosim
774 187 794

Elizabeth

Ahoj. Sháním brigádu na letní prázdniny 2012. Nejvíce bych chtěla pracovat v Itálii nebo Řecku. Nevíte o nějakých možnostech práce v zahraničí, když je mi 17 let? děkuji.

Barbora
Elizabeth:

Ahoj nutně scháním brigádu na léto 2012 🙂 Chtěla bych odjet do zahraničí nejlépe do itálie na sběr ovoce a nebo dělat pokojskou. MOc Děkuji za odpověd přidávám svůj email 🙂 Ma*****@se****.cz

Gabca
Elizabeth:

ahoj mohu dporučit agenturu Career travel nabízí brigády v Řecku. Jela jsem přes ně a spokojenost, každý problém vyřešili a byli jsme v tel kontaktu.

Michaela
Elizabeth:

Dobrý den,

jelikož se mi nedařít najít nějakou normální práci,ráda bych zkusila brigádu v zahraničí, nejlépe sklizeň ovoce. Je mi 22 let, od základní školy se učím angličtinu,tak snaad by neměl být takový problém se domluvit. Nemám žádnou zkušenost,tak bych byla ráda, kdyby mi kdokoliv dal nějaké info,jak mám postupovat, co je třeba vyřídit atd…mi******@se****.cz. Jinak mohla bych klidně od května nebo června do konce srpna nebo září, je to v celku jedno..
Děkuji..

Jarda

Ahoj, sháním brigádu v zahraničí na léto 2012. JE mi 19 a nedělala by mi problém fyzicky namáhavější práce jako sběr ovoce, nějaké nakladačské práce a tak podobně. Díky moc za odpověd 🙂

eronika

Ahoj, hledám brigádu v zahraničí na léto 2012, je mi 23 let, chtěla bych dělat pokojskou, nebo na sběr ovoce, předem díky za odpověď 🙂 můj mail : v.*******@em***.cz

sylvie slaninová

Ahoj, chtěla bych prázdniny 2012 pracovat někde v Evropské unii jako pokojská. Je mi 21 let. za každou informaci budu ráda (prosím na e-mail Sy**************@se****.cz) Děkuji

jozef adam
sylvie slaninová:

ahoj shanis este praci v italii ozvi se na 73*******@se****.cz

Ivana

Ahoj schánim brigádu na červenec nebo srpen 2012.prosím pište nabýdky na email. S pozdravem Ivana 🙂

Petra

Dobrý den, scháním brigádu na letní prázdniny 2012, nejlépe u moře. Info posílejte na Sy********@se****.cz Děkuji.

Alenka

Dobrý den, sháním brigádu na léto 2012. Nejlépe recepční, pokojská, servírka, barmanka, plavčík, animátorka. Takové ty práce v hotelových komplexech..v Itálii, Řecku, Španělsku nebo Portugalsku. Nevíte jaké by byly vyhlídky? odpověz prosím zašlete na mail. Předem děkuji!

Zdeněk Zwesper

Ahoj, hledám brigádu v zahraničí na léto 2012, pokud máte nějaké zkušenosti či užitečné rady, hoďte mie na mail: Z.*******@gm***.com děkuju 🙂

Zdeněk Zwesper

Ahoj, hledám brigádu v zahraničí na léto 2012, pokud máte nějaké zkušenosti či užitečné rady, hoďte mie na mail: Z.*******@gm***.com děkuju 🙂

mirka

ahoj, sháním brigádu na léto 2012, nejlépe v Itálii. prosím, poraďte. díky

Květule
mirka:

Nevíte, jestli jde sehnat brigádu v zahraničí, když mi bude 18 v prosinci 2012?

Veronika Berntová

Dobrý den.Sháním brigádu v Itálii,nebo kdekoliv jinde na prázniny 2012.Dekuji.Berntova :))

Gabriela

Dobrý den. Sháním brigádu na léto 2012, na červenec a srpen. Jestli někdo o něčem víte, prosím, pište na mail ga**********@se****.cz a také sháním někoho, kdo by jel se mnou. je mi 21. Díky za odpověď

Vendula Ondráková

🙂 Zdravím.
Chtěla bych nějakou brigádu v zahraničí na červenec a srpen 2012 :). Mluvím německy, a trochu anglicky 🙂 jsem ve 2. ročníku kuchař číšník, v březnu je mi 18, takže by neměl být problém 🙂 Děkuji a případné nabídky promím posílejte na email.. 🙂

Petr

Dobrý den
Skupinka 3-6 lidí hledá brigádu v zahraničí na celý měsíc srpen.Pouze jednomu členovi této skupinky je 18let, zbytek má 17 let.Nejvíce vyhovující by byly práce typu sběr ovoce, ale jsme pro jakoukoli brigádu kde není nutno příliš rozumět cizím jazykum.
Kdyby někdo o něčem věděl kontaktujte mě na mém mailu (Ja*********@se****.cz).

Petr

Dobrý den
Skupinka 3-6 lidí hledá brigádu v zahraničí na celý měsíc srpen.Pouze jednomu členovi této skupinky je 18let, zbytek má 17 let.Nejvíce vyhovující by byly práce typu sběr ovoce, ale jsme pro jakoukoli brigádu kde není nutno příliš rozumět cizím jazykum.
Kdyby někdo o něčem věděl kontaktujte mě na mém mailu (Ja*********@se****.cz).

Lydie Prečova
Petr:

Dobrý den, hledám brigádu v Itálii jako pokojská….nejlépe poblíž Rimini…pracovala jsem 3 sez. mám praxi a zkušenosti…předem děkuji!!!

Lydie
Petr:

Dobry den, hledam praci v Itálii jako pokojska. Pracovala jsem sezoně 3 roky.Nejlepe poblíž rimini dekui můj emai Ly**********@se****.cz předem děkuji

Lydie
Petr:

Dobry den, hledam praci v Itálii jako pokojska. Pracovala jsem sezoně 3 roky.Nejlepe poblíž rimini dekui můj emai Ly**********@se****.cz předem děkuji

Martin

Dobrý den,
Hledám brigádu či práci po půl roce v zahraničí. Je mi 18 let, mluvím trochu anglicky. Nejvíce by mi vyhovovalo sběr ovoce, práce ve skladech, na stavbách. Kdyby někdo o něčem věděl byl bych rád.
Děkuji

Martin

Dobrý den,
Hledám brigádu či práci po půl roce v zahraničí. Je mi 18 let, mluvím trochu anglicky. Nejvíce by mi vyhovovalo sběr ovoce, práce ve skladech, na stavbách. Kdyby někdo o něčem věděl byl bych rád (kontaktní email va**********@se****.cz)
Děkuji

Bafi

Hledám brigádu, jsem aktivní 50letá žena, práce s dětmi, pečovatelka,pokojská.V Itálii, kdekoliv.
Nabídněte

Tomas

Zdravim
Hledam na letosni rok praci nebo brigadu v Italii.
Mluvim celkem slusne.Muzete mi prosim poradit nebo doporucit nejaky kontak.predem dekuji.

Roman

Dobrý den.
Hledám brigádu v zahraničí na prázdniny 2012. Je mi 17 ale 20. července mi bude 18. Nemám problém s fyzickou prací.
Děkuji za nabídku.

Lenka

Dobrý den, je mi 19 let a rády bych pracovala červenec, srpen v Itálii , je nějaká možnost?

Jana

Ahoj, jsme dvě holky a chtěli by jsme zkusit brigádu nejlépe v Bibione na červenec a srpen (pokojská,uklízečka, servírka…). Nevíte někdo o něčem nebo alespon o nějaké kvalitní agentuře?případné odpovědi zasílejte na mail, předem děkuji
PS: jen vážně!

Veronika K

Ahoj, s kamarádkou sháníme brigádu na červenec kdekoli v zahraničí. Je nám 18 let.
Nevíte o něčem? Předem děkuji, kdyžtak pište na mail.

Dweyn

Zavolejsi na Student Agency a tam se snima domluv oni jsou vtom dobři zajištuji prace,letenky,ubytovani,atd.vyskoušel jsem ji nejmene5x a hodne mi pomohli

Magda

Ahoj, nevíte o nějaké agentuře která by zprostředkovala práci, nebo brigádu někde v zahraničí?? Díky za každou radu 🙂 Magda

Péťa a Káťa

Dobrý den, nevíte někdo o nějaký brigádě v zahraničí na léto 2012 ? ( nejlépe sběr ovoce ). Petr 20 a Káťa 17 Let.
Předem děkujeme za Vaše nabídky.
vl********@se****.cz

Tomáš K.

Dobrý den,
sháním brigádu pro 2 až 3 osoby (věk 16-18 let, znalost AJ a základní znalost NJ) nejlépe na sběr ovoce v období července nebo srpna 2012, pokud byste někdo sháněl brigádníky nebo věděli o volném místě tak mi prosím napište na email t.***@em***.cz, děkuji

Tomáš K.
Tomáš K.:

oprava: věk 17 a 18 let

milan D.

Dobrý den hledám brigádu nebo práci v zahraničí(sběr ovoce,úklid apod.spěchá ozvěte se prosím na email iD*********@se****.cz

Martin

Shanim jakoukoli praci v Italii. Mluvim dobre.

Jakub

Dobry den jmenuji se jakub(20)a chtel bych v Itálii sehnat brigadu AJ mene pokrocila NJ zakladni .Tak jestli by jste mi nekdo poradil nejlepe nabidl diky :)tel:728074674

Jakub

Dobry den jmenuji se jakub(20)a chtel bych v Itálii sehnat brigadu AJ mene pokrocila NJ zakladni .Tak jestli by jste mi nekdo poradil nejlepe nabidl diky :)tel:728074674 EMAIL : eq*******@se****.cz

Nikola

Ahoj, chtěla jsem se zeptat , jestli by šla sehnat brigády v Itálii. Je mi 17 let v říjnu mi bude 18. Mluvím anglicky i Italsky … našlo by se něco ??? Děkuji

Sona

Ahoj všem:-) Přítel byl vyslán služebně do Milána v termínu 1.4.2012 – 31.3.2013 (předběžně se počítá, že se pobyt zhruba o půl roku protáhne) a já budu odjíždět s ním.
Ráda bych si proto našla práci, brigádu nebo jakýkoliv přivýdělek přímo v Miláně nebo přilehlém okolí.
Nedovedu si představit, že bych měla být jen jako doprovod…
Italštinu se učím asi 5 let. Bez větších potíží jsem schopná domluvit se v běžných situacích. Z němčiny mám maturitní zkoušku (nějakou dobu jsem v Německu studovala), bohužel jsem ji už pár let nepoužila a svoje znalosti bych si musea oprášit. Angličtinu také částečně ovládám.
Nebráním se jakékoliv práci.
Jsem ráda v kontaktu s lidmi a preferuji práci v cestovním ruchu, ale nevadilo by mi pracovat třeba jako pokojská, au-pair nebo doplňovat zboží v supermarketu…
Pomůžete mi někdo?:-)

dasa

dOBRY DEN HLEDAM ŽENU KTERA VI MA PRACI A NECHCE JET SAM PRIPOJIM SE NEJLEPE JAKO POKOJSKA POM SILA V KUCHYNI bAVORSKO Rakousko Německo děkuji dasa

dasa

prace v zahranici hledam může nekdo nabidnout nejlepe pokojska pom sila v kuchyni děkuji tel 732369257

Lenka

Dobrý den, je možnost brigády na měsíc červenec či srpen. 2 mladé schopné slečny schání brigádu jak v baru, animátorky, číšnice, pokojské, atd. Diky za informace

alis

Zkus mrknout sem, najdeš zde brigády na rok 2012
http://www.prace-v-zahranici.superko.com/

Dobrý den,potreboval bych take brigadu na leto,nejlepe sbirani ovoce,dekuji

Petra

Dobrý den,sháním se sestrou práci na Sicílii nebo třeba Sardinii např.pokojská,číšnice.Mluvíme dobře italsky a práce se nebojíme jen chceme seriózní nabídky hlavně ne pofidérní zavánějícími erotickými službami!Děkujeme a případné nabídky prosím posílejte na Pi******@se****.cz

Billabong.peta

Dobrý den,

rádi bychom s kamarádkou vyrazili na měsíc a půl do Itálie (srpen – půlka září). Jmenuji se Petra a je mi 23 let a mohu nabídnou pokročilá uroven němčiny a angličtinu mám na základní komunikativní urovni, má kamaradka Michaela komunikuje výborně anglicky, nyní je rok v Londýně jako aupair. Preferujeme práci v hotelech, servirky, manuální práce apod. V případě zájmu mě kontaktujte emailem. S pozdravem Jelínková Petra

Tereza

Dobrý den,
ráda bych s kamarádkou, ( či klidně i sama ) odjela na brigádu do Itálie. Vzhledem k tomu, že letos maturujeme, tak bychom mohli až od června. Nejlépe na měsíc a půl, popř. dva. Můžeme nabídnout zkušenosti barmanky a servírky, dále znalost anglického, francouzského, ruského jazyka a základy italského j.
V případě nějaké nabídky mě kontaktujte e-mailem, prosím.
Předem děkuji.
S pozdravem Gazdíková Tereza

Veronika Pluhařová

Chtěla bych se zeptat na bližší informace k této brigádě a jaké jsou požadavky. Předem díky

Veronika Eichelmanová

Ahoj chtěla bych nějakou brigádu v Itálii,sběr jahod nebo jakého koliv ovoce… Jenže nevim kde to hledat a zase moc nejsem nevěřím všem internetovým stránkám… Tak bych chtěla poradit…

kamila Pernicová

Dobrý den,
měla bych zájem o brigádu v Itálii nejlépe červenec, srpen,září.
Prosím o zaslání informací, děkuji

Séva

Ahojte,
Rád bych seskupil více lidí a jeli by jsme všichni společně s tím že se nám tam bude lépe makat.
Nejlépe sběr ovoce/zeleniny.
Typ a ani kontakty nemám, ale věřím že se něco najde.
Fi*********@se****.cz

Martin

Zdravím,nemá nahodou nekdo kontakt na brigadu v italii??

Tereza

Ahoj,
také bych chtěla vyjet na letní brigádu do Itálie, sběr ovoce nebo na nějakou farmu.Ráda bych se třeba k někomu připojila, pokud máte zájem, aby nás jelo víc.Kontakt bohužel žádný zatím nemám.Raději bych to provedla bez agentury!Prosím o zaslání informací nebo kontaktu, děkuji Tereza, he**************@se****.cz

Veronika

Ahoj hledám práci v zahraničí, jsem vyučená servírka a chtěla bych najít práci v cizině pokud o něčem víte, budu ráda když se mi ozvete na email, předem děkuji.

Šárka

ahoj:)chtela bych se zeptat jestli nekdo nevi o nejake praci ci brigade v Italii?jela bych ja a ma pritelkyne.jsem vyucena svadlena a pekarka.pritelkyne ZS.nejlepsi by to bylo bez agentury,ale kdyby to jinak neslo a bylo to vyhodne a spolehlive tak jsem pro.jestli nekdo budete o necem vedet dejete nam Prosim vedet na muj mail.dekuji predem a nashledanou:]

hejc miroslav

ahoj:)chtela bych se zeptat jestli nekdo nevi o nejake praci ci brigade v Italii? sběr ovoce nebo na nějakou farmu.Ráda bych se třeba k někomu připojil.info na email.
diky
mira

Veronika

Ahoj,
hledám brigádu pro dvě osoby v italských Alpách na sezonu 20102/2013. nejlépe nějaký bar či hotel. V oboru mám praxi min. 4 roky
díky za info

Lucka K.

Ahoj Lidi,
hledáme s přítelem práci v Itálii, kdyby jste nekdo vedel o cemkoli, dejte prosím vědět, potřebovali by jsme odjet co nejdříve, už chcem odsat pryč 🙂 Díky za info.

Kamil

Dobrý den, zaregistrujte se na http://dollarsincome.com/-135180.htm

Je to nová stránka, která platí za klikání an reklamy, minimální payout je 15$ a denně lze naklikat 2$ a skutečně vyplácí. Po registraci stačí kliknout v levo na surf sites a vždy kliknout na zelený terčík a počkat určitou dobu.Denně přes 100 reklam.

štefan

Sháníme s kamarádem práci nebo brigádu v itálii můžete nám prosím Vás něco doporučit?

diana

Čaute sháním práci nejlépe v provincii LODI, nevíte o nščem? Možný nástup ihned!!! Díky za odpovědi.

michal krakora

zdravim shanim praci v italii sem vyborny pizzař ovladam kvalitně freestyle spinning.v pulce dubna chci vyražet dík

Klára Frimmelová

Dobrý den, sháním brigádu v okolí Livorno, Pisa, Florencie. Je mi 21 let a ráda bych pracovala například na diskotéce, v kavárně, plavčíka nebo hlídala děti. Domluvím se Italsky popř. anglicky. Děkuji, popřípadě se ozvěte na email.

Soňa Janečková

Dobrý den ,máme zájem o brigádu v Itálii ,znalost jazyka -základní popř.zašleme životopisy .Děkujeme za nabídku

Soňa Janečková

Dobrý den ,máme zájem o brigádu v Itálii ,znalost jazyka -základní popř.zašleme životopisy .Děkujeme za nabídku

Karolína

Dobrý den,
sháním brigádu jako Au-Pair, pouze na prázdniny, na 3týdny až 5týdnů s možností kurzu jazyka. Kdyby jste o něčem věděli předem děkuji. Přeji pěkný zbytek dne!

Gabi

Ahoj, chci teďka v květnu odjet do itálie přivydělat si jako nápojová konzumentka, přes agenturu. Našla by se holčina co by taky jela se mnou? Kdyžtak pište na mail ga******@em***.cz

Gabi:

Ahoj,pridala by se nektera z vas ke me do Italie jako napojova konzumentka?

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: