Ahoj, sháníme s kamarádem další nadšence, kteří se letos chystají pracovat do továrny na ryby v Archonage na Aljašce a následně chtějí cestovat po USA. Odlétat do Archonage budeme v červnu a pracovat do srpna – následně cestování cca 3-4 týdny. Chtěli bychom procestovat západní pobřeží + NY. Pokud se tu najde někdo s podobnými plány, prosím dejte vědět 🙂
Zdravim, dneska mi kolega rikal co byl na Aljasce, ze je dobra prace sadit stromky na Aljasce, tusim ze to nazyvaji treeline. Mate nekdo s timto zkusenosti?
Já to teda beru Kačko!!!Pokud budou dostatečné záruky!Déjte vědět kde a kdy se mužem vidět?Těším se na viděnou!Mojas
Ahojky, tak to je super! Doporučuji kouknout na stránky http://www.pracenaaljasce.cz a pokud budeš chtít jet, co nejdříve se příhlásit 🙂 počáteční náklady jsou sice vysoké, ale byli tam kamarádi už 2x a pokaždé se jim náklady vrátili a zbylo jim i na víc než jen cetování 🙂 Jedinou podmínkou je být student VŠ nebo VOŠ do 26 let 😉
Do 26ti let? Na tom odkazu co jsi uvedla je napsano „Být ve věku 18-30 let“
Tak jak je to prosimvas s tim vekem?
Diky
S těma stromkama by mě to taky zajímalo. Já co jsem slyšel v Kanadě, tak je to kšeft jak hrom. Má to ale dva háčky. Je hodně hodně složitý se k tomu dostat, zájem je obrovskej. Za druhé je to příšerná dřina a chce se do toho dostat, což se neděje hned. Pak se prý dá vydělat nehoráznej ranec. Musí se ale dřít od nevidím do nevidím, každej den. Měsíce v totální pustině, takže nejde ani za to utratit. Já bych do toho šel hned, ale jak se k tomu dostat??????
Ahojda! Plánuji též vyrazit za prací do Kanady či na Aljašku, bohužel letos v tomto termínu kvůli státnicím nemohu. Myslíš, že by jsi mi pak na mail mohla napsat zkušenosti s agenturou, přes kterou jedete?
Díky moc
Ahojky Leni, klidně ti dám vědět, ale myslím, že agentura bude v pořádku 🙂 akorát asi se mi budeš muset v září ozvat…netuším, jestli si to budu pamatovat 🙂
Zdravím, také bych měl o toto zájem. Pokudby se někomu podařilo zjistit nějaké bližší informace, kontaktujte mne prosím na pe**@se****.cz, díky
Zdravim Lidi.Maly dotaz.Je mi 35let.Mam nejakou sanci se na Aljasku dostat?(Visa)..Diky.Ahoj
My to máme na vízum J1 což je poskytováno studentům do 26 let…jak je to jinak, netuším 🙁
Na strance pracealjaska.cz pisou ze clovek ani nemusi byt student, ze dostane jiny typ viza, nevim sice zda to maji omezeno vekem, ale kazdopadne by to chtelo overit, jak je to s tim statusem studenta. Ma vubec nekdo zkusenst s timto?
Zdravim Libore a Diky.
ahoj,je me 36 a taky bych neco zkusil v USA.kdyby jsi neco zjistil blizsiho napis prosim,dik
Mě hlavně fascinuje,když zadám do map jejich adresu,tak nevidím žádnou budovu.pracealjaska.cz ,nevím nevím no
pracealjaska.cz ma stejnou adresu jako ta rybarna. Bud jsou napojeny primo na ne, nebo je to podvod. Chtelo by to zavolat do ty rybarny a zeptat se jestli znaj spolecnost AGS Jobs. Kazdopadne jsou jedini, co nabizi praci na Aljasce i nestudentum. Nic jsem o nich ale na netu nenasel, tak nevim no.
Tak pozor! pracealjaska.cz je podvod!!! Hned vam budou posilat fakturu a budou ji chtit co nejdrive zaplatit!
Ahoj, rád bych taky vyrazil…můžeš mi dát nějaké bližší info., přesné datum..cenu..atd. Děkuji
zdarec lidičky!
letos v červnu jedu na aljašku do továrny na zpracování ryb.najde se nkdo kdo jede také? nebo kdo tam už byl a má s tím zkušenosti?
dík mára
Ahojky Máro, já tam jedu také v červnu. Kolikátého odlétáš? Já hned 1. června a pracovat jedu do Archonage, co ty? Kdyžtak se ozvy na mail zi***@se****.cz 🙂
Ahoj lidi, zabrousil jsem sem náhodou, letím za pár dnů do Íránu, ale na Aljašce jsem makal 4 sezony, pokaždé v Denali,doporučuju! Nádherný park a slušné práce v turistickém ruchu. Samozřejmě minimální mzda, stejně jako na rybách – tam máte jedinou záchranu přesčasy,když jsou (+50% dle zákona). Jinak – od spousty lidí – ryby je rasovina a smrad, pak je asi pěknejch pár měsíců nepozřete.
Nebyl jsem na J1 (mám zelenou), zkuste to přes agentury, individuálně se to dá sehnat na cooljobs. Jsou tam dva obří zaměstnavatelé: Aramark (je i v Česku) a Denali Princess, stovky míst. Poskytnu další info, kdo bude chtít. Ať žije nádherná Aljaška! 🙂
Ahoj, Ja bych mel zajem o dalsi info. Nejvic by mě zajímalo, kam by měli vézt moje první kroky. A co bych měl udělat že všeho nejdřív. Zkoušel jsem pracenaaljasce.cz, ale žádná odezva. Diky za odpověď.
Ahoj Jirko, chystám se na zpracovnu na Aljašku letos v létě poprvé, mohl by jsi mi poslat nějaké kontakty na agentury se kterými máš již dobrou zkušenost.
Děkuji moc Roman
Zdar Romane, chtěl bych to taky zkusit, práci na Aljašce, chtěl bych se zeptat, zda máš nějaké info. Dík za odpověď.
Jak se vyrábějí ryby? To je tam montujete z čínských dílů?
sa************@ya***.com
Mé jméno je Miss Sandra Jobe, viděl jsem váš profil dnes a stal intrested ve vás, budu také rád, aby věděli, že více, a chci vám poslat e-mail na mou e-mailovou adresu, takže mohu vám můj obrázek, abyste vím, které jsem am.Here je moje e-mailová adresa Věřím, že můžeme přejít od tady. Čekám na váš mail na mou e-mailovou adresu ABO (sa************@ya***.com
Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alot v životě. My jde. slečna sandra
sa************@ya***.com
My name is Miss sandra jobe,i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address I believe we can move from here. I am waiting for your mail to my email address abo(sa************@ya***.com
Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life. My regards. Miss sandra
Ahoj Sandro,jdi do prdele!!!
Chtěl jsem se zeptat na tu brigadu na aljašku.Měl bych zájem.Jmenuji se libor studuji na VŠ V BRNĚ.děkuji za informace
mam velky zajem…pls dejte vedet jak dal::::) zatim…
Ahojda,
plánujete někdo z Vás léto na Aljašce 2013? Já budu pracovat ve městě Wasilla. Budu ráda, pokud se mi ozvete.
Ahoj, můžu se zeptat tu brigádu máš zprostředkovanou přes nějakou agenturu? Klidně se ozvy na mail:)
Ahojda, mám ji zprostředkovanou přes agenturu Student agency, která spolupracuje s americkou agenturou Intrax.
jo díky moc:)
jo ještě, že otravuju kolik si prosím dala za zprostředkování? klidně mi to odepiš na mail:) at to tady nemusíš psát veřejně:)
Ahoj, vážně uvažuji, že bych jel též na toto léto na Aljašku. Nedala by jsi mi nějaké info. Kolik jsi platila Student agency, na jak dlouho jedeš, kde a za kolik budeš bydlet, co přesně tam budeš dělat..? Jak je to placené? 🙂
agentuře jsem platilo okolo 18 000Kč (zahrnuto pojištění), dále jsem platila vízum asi 3 500Kč, letenku 25 000Kč, ubytování na měsíc okolo 8 000Kč. Plat na hodinu 10 dolarů a budu pracovat v obchodě.
Dobrý den Vážený pane / paní,
Potřebujete úvěr? Pokud ano, napište nám, nabízíme veškeré druhy úvěru s úrokovou sazbou ve výši 3%, pokud jste v
Potřebujete úvěru vyplňte níže uvedený formulář a vrátit se co nejdříve. vyplňte formulář úvěr a dostat zpět. napište nám na
ha************@gm***.com
Formulář žádosti o úvěr
jméno:
Datum narození:
pohlaví:
Rodinný stav:
Celková potřebná částka:
Doba trvání úvěru:
Země:
Telefon:
měsíční příjem
Povolání:
E-mail:
Šťastný Smith
Ahoj, to máte přes agenturu?
Ahoj Jani, jj je to přes agenturu. Kdyžtak koukni na stránku http://alaskatravel.sk/ 🙂
A oni teda nabízí jen zpracování ryb? Jinou práci ne?
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak je to letos s Aljaskou je. Co ja vim, tak v unoru americka vlada vydala narizeni, ze se nesmi studenti zamestnavat ve fabrikach na AK a nesmi se delat vic 8 hodin denne. Dokonce kamosce volali z agentury ze jeji cesta na AK se musi kvuli tomu stronovat. Muze mi nekdo tedy vysvetlit jak je mozne, ze jedete na AK? Ja na AK pracoval sezonu a skvely zazitek, premyslel jsem o navratu, ale letos jsem se proste dozvedel o tom, ze nam vlada zakazala tam pracovat, tak jsem to dal neresil.
Ahojky Pavle. Co vím, tak vlád jen o tomto omezení neuvažovala. My, co jsme se přihlásili brzy a všechny papíry jsme měli zařízené, než se s tím začalo „čachrovat“ tak jedeme. Zbytek bohužel už nemá šanci. Vůbec nevím, jak to tam bude vypadat, jelikož co vím, tak nás jede jen cca 1/3 co měla. O tom hodinovém omezení jsem vůbec nevěděla a 8 hod mi přijde málo…co vím, na Aljašce se vydělávalo hlavně na přesčasech. Tak uvidíme jak to bude…
Ahojky Pavle. Co vím, tak vlád jen o tomto omezení neuvažovala. My, co jsme se přihlásili brzy a všechny papíry jsme měli zařízené, než se s tím začalo „čachrovat“ tak jedeme. Zbytek bohužel už nemá šanci. Vůbec nevím, jak to tam bude vypadat, jelikož co vím, tak nás jede jen cca 1/3 co měla. O tom hodinovém omezení jsem vůbec nevěděla a 8 hod mi přijde málo…co vím, na Aljašce se vydělávalo hlavně na přesčasech. Tak uvidíme jak to bude…
Zajímavé, bohužel ten článek už není na netu, co jsem měl na mysli… každopádně to tam bylo tak napsané. Nicméně by nemělo smysl zaměstnávat lidi na 8 hodin na AK…Tak asi nejspíš je v platnosti to omezení kvóty víz. Každopádně nevím, kde se stala chyba, jelikož kamarádka vše řešila včas a měla už i nějaké papíry vyřízené a trip ji stornovali.