Spolucestování Asie/ Australie

Barma – Rijen 2013

journey.cz

Nejel by nekdo v tomto terminu cca na mesic thajsko a hlavne Barmu. Plan zatim nemam.

Zkušenosti čtenářů

Ivana

Ahoj, taky bych se tam rada vydala. Pokud je to ještě aktuální tak písni. Dík Iva

Jana
Ivana:

Ahoj Ivo, máš pořád v plánu vyrazit někam do Thajska a okolí? Já bych taky jela, letenku ještě nemám, ale zatím nemám partáka. POkud bych se mohla přidat, napis mi.

Díky Janca

Jana

Ahoj,
take se chystam do Thajska a okolí na přelomu října a listopadu. Zatím nemám žádného partáka, takže se ráda přidám. Kdyžtak mi napisšte. Detailní plány zatím nemám.

Janca

journey.cz

Taky nic blizsiho naplanovano jeste namam, necham rozhodnuti az na leto. Pak se uvidi co a jak. zatim jsem koukal kam se jet podivat, jak se tam dostat a nejake info ohledne viza.

Petra
journey.cz:

Ahoj,

Barmu mam na prvnim miste v seznamu, ale nemuzu driv nez v lednu/unoru 2014. Rada bych to pojala klasickou batuzkarskou metodou, tj. co nejvic muziky za co nejmin penez, a stihla pamatky, prirodu, i kratsi relax u more.
Kdybys to videl podobne, a nevadil by ti casovy posun, dej mi prosim vedet – jinak preju hodne stesti a super cestu!

Zdravi Petra.

Lenka

Ahojte holky,
pokud stále platí termín říjen/listopad, Barma, Thajsko, moc ráda se dozvím víc.
Diky 🙂
Lenka

Tomas

Ahoj holky a kluci. Priletim do Bangkoku 3.!0. a hodlam tam byt mesic. Rad bych se take vydal do okolnich Zemi. Urcitej plan nemam….myslel jsem Laos a po rece do Barmy:-) ale jak rikam, urcitou predstavu zatim nemam. Rad se k nekomu pridam, je to ma prvni cesta do techto koncin.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: