Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Zdravím, rád se připojím ke skupině,která se chystá letos v listopadu do některé z těchto zemí: Barma, Tibet, Indie nebo Nepál.
Standa
Zkušenosti čtenářů
Kacica
A nechceš vytvořit skupinu se mnou 🙂 Já hledám parťáka na cestu do Indie, v listopadu tak na měsíc a půl… zatím neúspěšně. Jinak bych se ráda podívala i do té Barmy… ale to bych radši až příště 🙂
Standa
Bylo by to možné, uvidíme jestli se někdo ještě ozve s dalším nápadem do konce týdne. Jinak můžeme vytvořit skupinu. Ideálně o 4 a více lidech. Dávám přednost tomuto pořadí Barma, Tibet Indie. Kontakt i přes mail ne*******@se****.cz
ZDRAVÍ Standa
Vláďa
Standa:
Ahoj!
Chystáme se s kámošem na přelomu roku do Barmy. Jestli se chcete připojit, dejte vědět.
Mějte se fajn,
Damian
Vláďa:
Ahoj,
Prave shanim nekoho na kratkou cestu do Barmy – mam uz letenky na 23.11-11.12 do BKK a ted jeste snazim se najit letenky do Barmy a nejake spolucestovatele.
Doufam, ze podari se nekoho najit.
Cau
diana
Vláďa:
Ahojda Vlado,
i ja se chystam na prelomu roku do Barmy… jeeje, no bezva… nemuzu otevrit Tvuj mejl… ale pokud chces, urco se mi ozvi :]
Kacica
Standa:
Jak to vypadá s tou Barmou? U mě se Indie nekoná, mohla bych ale na tři týdny do Barmy, buď v listopadu, nebo v prosinci, musím ale být v ČR posledního listopádu… a taky bych tu ráda byla na svátky 🙂
A nechceš vytvořit skupinu se mnou 🙂 Já hledám parťáka na cestu do Indie, v listopadu tak na měsíc a půl… zatím neúspěšně. Jinak bych se ráda podívala i do té Barmy… ale to bych radši až příště 🙂
Bylo by to možné, uvidíme jestli se někdo ještě ozve s dalším nápadem do konce týdne. Jinak můžeme vytvořit skupinu. Ideálně o 4 a více lidech. Dávám přednost tomuto pořadí Barma, Tibet Indie. Kontakt i přes mail
ne*******@se****.cz
ZDRAVÍ Standa
Ahoj!
Chystáme se s kámošem na přelomu roku do Barmy. Jestli se chcete připojit, dejte vědět.
Mějte se fajn,
Ahoj,
Prave shanim nekoho na kratkou cestu do Barmy – mam uz letenky na 23.11-11.12 do BKK a ted jeste snazim se najit letenky do Barmy a nejake spolucestovatele.
Doufam, ze podari se nekoho najit.
Cau
Ahojda Vlado,
i ja se chystam na prelomu roku do Barmy… jeeje, no bezva… nemuzu otevrit Tvuj mejl… ale pokud chces, urco se mi ozvi :]
Jak to vypadá s tou Barmou? U mě se Indie nekoná, mohla bych ale na tři týdny do Barmy, buď v listopadu, nebo v prosinci, musím ale být v ČR posledního listopádu… a taky bych tu ráda byla na svátky 🙂
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru