Ahoj, v zari s pritelkyni planujeme letet do chorvatska(dubrovnik,split?-jsou tam zatim levne letenky)a od tam se vydat do Bosny,Srbska,Černe hory,Albanie? Podle toho jak bude cas. Melo by to byt na +-14dni.Zatim nevime jestli i se zpatecni letenkou nebo zpet vlakem. Nikdy jsme na takovehle ceste nebyli, vzdy jen dovolena a vylety z jednoho mista, takze by jsme uvitali nekoho, kdo by do toho sel s nami. Cestu by jsme samozrejmne naplanovali po domluve. Cim vic lidi vetsi sranda a zazitky. Takze pokud mate nekdo podobne plany a chcete se pridat urcite se ozvete. ICQ 469845607
Ahoj Kubo,
to zní dost lákavě, jela bych single, kdyby se přidalo víc lidí, tak by to byla super akce. Co plánujete, hory, přechod, péšo, občas popojet? Černou horu jsem viděla zatím jen ze sedla kola (s Kudrnou), takže pro turistiku jsem určitě – celý Balkán je dost lákavý (ta Kuba by byla taky zajímavá, mě to zprvu zmátlo 🙂
Kdyžtak se ozvi na email, jsem z Prahy, můžeme probrat i osobně, pokud bude vícero lidiček.
.A
Nazdar pratele,
Tohle docela hodne zapada to mych planu, vydat se koncem leta do techto koncin 🙂
Cas mam defakto neomezeny…teda ne defakto, ale proste neomezeny 🙂
Jsem pro kazdou spatnost, kdyz tam bdue priroda, ve mestech spat odmitam 😀 Jinac co se tyce zkusensoti, tak uz neco prochozeneho mam
Tez se vyskytuji v Praze, toz muzeme nedky nekam zajit to trocha rozebrat
Gavi
Ahoj! Tak to přeji šťastnou cestu a posílám link, který vás snad naladí ještě víc:-)
http://www.indarokle.com/ffg/2008-07-02-summer2008/summer2008.htm
absolutně luxusní foto…jela bych hnedle knedlo 🙂
co duben? jak to vypadá na Balkánu v dubnu? dá se?
Hledám nějakého parťáky na hory/přechod/baťoh už v dubnu, cca 14dní, Balkán, východ, Rusko, Ukrajina…cokoliv,kde je dobře. Jak jste na tom lidičky?
.A
Ahojky, tak uz jsem taky single, ale porad chci nekam v srpnu vypadnout. Akorad, ze vy tu vsichni chcete na hory a ja bych radsi poznaval lidicky, jejich zivot, zvyky, kuchyn…..a nemusi to byt jen na ten balkan, nebranim se nicemu od Tallinnu az po Tiranu, proste sbalit bagl, spacak, koupit nekam listek a hura za poznanim a kam dojdem tam dojdem domu se nejak dostanem, zas tak daleko to neni. Kolem 14.8 na 2 az 3 tydny by to bylo super. Je mi 24, jsem z Brna, tak co prida se nekdo?
zdravím:-)
právě tady spřádám plány,co v srpnu podniknout…a tyhle spontání akce jsou nejlepší.Klíďo se ráda přidám:-) a ty 2 – 3 týdny jsou ideální.Jsem z Hradce Králové.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru