Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj. Já bych moc rád na Vánoce vycestoval někam do exotiky a vrátil se až začátkem ledna. Bali je podmínkou, nebo by se dalo diskutovat i o jiné zemi?
Petra
Michal:
Ahoj, na Vánoce chci určitě taky někam jet, ideálně 22/12/18-2/1/19, plus mínus jeden dva dny. Nemám preferovanou destinaci, protože jsem skoro všude v JV Asii byla. Jsem VŠ, 39 let, pe*****@ce*****.cz
– určitě se můžeme o jiné zemi pobavit, ale Bali je můj sen… 🙂
Radka
Michal:
Ahoj Michale,
mám koupené letenky na termín 10.12-2.1. do Malajsie. Na program je tak nějak úplně všechno – příroda, města i pláže. Pokud by tě zajímalo víc, můžeš mrknout na můj inzerát o pár postů dál, nebo mi napsat na ra***********@se****.cz
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda jste se nějak více domlouvali? Mám v plánu přes svátky zmizet a Bali zní hodně dobře, vždycky jsem se tam chtěl podívat….předem díky za reakci….:-)
Gabriela
Vojta:
ahoj, uz Vas je vice na vycestovani nebo stale singl hledate? Diky za odpoved
Ahoj, nikdo se mi neozval….takže hledám vycestování single…… 🙂
Gabriela
Vojta:
Diana
Ahoj, chystam se od pristiho mesice opet na nekolik mesicu na Bali. Partacka mi prave odrekla, a tak hledam nejake lidicky na spolecne vylety, prochazky, kavicky a parby. Mam na Bali sice nejake zname, ale obcas si rada promluvim s nejakym rodilym Cechem 🙂 Tak dejte vedet, jestli by mel nekdo zajem se potkat! Jinak krasny vecer preji! 🙂
silvie
Diana:
ahoj, mam vybrany let 16.11. z prahy s navrayem 27.11. ..musim do prace
rada si zaspolucestuji s batohem na zadech. jeste jsem na bali nebyla 😉
silvie
silvie:
reakce prosim na msg sisa melisa zlin, nebo 732320634
silvie
silvie:
Marek
Diana:
ahoj my se tam chystame v pulce ledna a v pulce unora zase domu..a jedem poprve tak bysme se jiste radi potkali kdyz jeste budes na miste..
Martina
My už jsme se našli ….
Martina
My už jsme se našli ….
Martina
My už jsme se našli ….
Ondra
Je tu ještě někdo kdo by rád přes svátky vycestoval někam za exotikou?
Ondra
luci
Ondra:
Ahoj Ondro,
je 🙂 Napises e-mail?
luci
Ondřej
luci:
Ahoj, letím 15.12.-30.12. na Srí Lanku, letí taky někdo??? O.
Ondra
luci:
Luci tvuj e-mail?
Milan
…letenku ještě nemám, ale vánoce a Nový rok cca do 10.1. bych chtěl strávit někde v teple. Jsem sám 47 let (pohodář).
mail: mi*********@se****.cz
Ahoj. Já bych moc rád na Vánoce vycestoval někam do exotiky a vrátil se až začátkem ledna. Bali je podmínkou, nebo by se dalo diskutovat i o jiné zemi?
Ahoj, na Vánoce chci určitě taky někam jet, ideálně 22/12/18-2/1/19, plus mínus jeden dva dny. Nemám preferovanou destinaci, protože jsem skoro všude v JV Asii byla. Jsem VŠ, 39 let,
pe*****@ce*****.cz
Michale, tady je muj kontakt na email-
ka*********@gm***.com
– určitě se můžeme o jiné zemi pobavit, ale Bali je můj sen… 🙂
Ahoj Michale,
mám koupené letenky na termín 10.12-2.1. do Malajsie. Na program je tak nějak úplně všechno – příroda, města i pláže. Pokud by tě zajímalo víc, můžeš mrknout na můj inzerát o pár postů dál, nebo mi napsat na
ra***********@se****.cz
.
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda jste se nějak více domlouvali? Mám v plánu přes svátky zmizet a Bali zní hodně dobře, vždycky jsem se tam chtěl podívat….předem díky za reakci….:-)
Ahoj, nikdo se mi neozval….takže hledám vycestování single…… 🙂
Ahoj, chystam se od pristiho mesice opet na nekolik mesicu na Bali. Partacka mi prave odrekla, a tak hledam nejake lidicky na spolecne vylety, prochazky, kavicky a parby. Mam na Bali sice nejake zname, ale obcas si rada promluvim s nejakym rodilym Cechem 🙂 Tak dejte vedet, jestli by mel nekdo zajem se potkat! Jinak krasny vecer preji! 🙂
ahoj, mam vybrany let 16.11. z prahy s navrayem 27.11. ..musim do prace
rada si zaspolucestuji s batohem na zadech. jeste jsem na bali nebyla 😉
ahoj my se tam chystame v pulce ledna a v pulce unora zase domu..a jedem poprve tak bysme se jiste radi potkali kdyz jeste budes na miste..
My už jsme se našli ….
My už jsme se našli ….
My už jsme se našli ….
Je tu ještě někdo kdo by rád přes svátky vycestoval někam za exotikou?
Ondra
Ahoj Ondro,
je 🙂 Napises e-mail?
luci
Ahoj, letím 15.12.-30.12. na Srí Lanku, letí taky někdo??? O.
Luci tvuj e-mail?
…letenku ještě nemám, ale vánoce a Nový rok cca do 10.1. bych chtěl strávit někde v teple. Jsem sám 47 let (pohodář).
mail:
mi*********@se****.cz
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Dokonalé holení nejen na cestách
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.