Spolucestování kamkoliv

Azorské ostrovy – léto 2015

Honza

Ahoj,

Nečekaně mi „vybuchla“ naplánovaná dovolená, tak hledám náhradu.

Hledám spolecestovatele/spolucestovatelku podobného věku (±30) a ražení pro cestu na Azorské ostrovy, kterou bych rád realizoval během tohoto léta. Cestu plánuji na cca 2 týdny. Moje představa je taková, půjčit si na místě auto a podnikat túry a výlety po různých zajímavých místech (zajímají mě hlavně hory a příroda obecně). Rád bych postupně navštívil více ostrovů. Obecně nehledám žádný luxus, ale na druhou stranu ani vyslovený lowcost. Pokud Tě můj inzerát zaujal, neváhej mi dát vědět buď přímo zde nebo ideálně na mail jmis(at)volny.cz a domluvíme podrobnosti.

Honza

Zkušenosti čtenářů

Neborka

Ahojte, velká prosba, v únoru jsme navštívili Madeiru a teď v červenci se chystáme porovnat s Azorskými ostrovy, konkrétně ostrovem Sao Miguel. Marně sháním tištěného průvodce, klidně i portugalštině. Poradíte?Předem moc díky J

Terka

Ahoj Honzo,

já byla sama loni v prosinci na Azorských ostrovech a bylo to dokonalé. Spala jsem v hostelu a nebo v přírodě, poznala jsem tam milé lidi, jak místní, tak turisty (těch tam bylo málo). Hodně jsem toho nachodila, večer vychutnávala místní víno a sýry. V ponta Delgata zrovna probíhal vánoční festival, v ulicích hrála hudba…Azory jsou krásné, moc si to užij!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: