Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj všem, chystám se začátkem prosince do Sydney za studiem a prací. Tak pokud má někdo stejný úmysl, ozvěte se mi, prosím, na mail ma*******@ho*****.com
. Děkuji
Zkušenosti čtenářů
pavel
Radi te Marketo privitame na farme v Modrych Horach.Kdyby jsi mela nejake nesnaze po priletu ozvi se.Taky jsem cestoval a neni nekdy nejlip v zemi kde nikoho neznam.Hodne stesti Pavel
pavel
pkudrfalec at hotmail.com.au
WORK IN EXCHNAGE FOR ACCOMMODATION ON FARM (HARTLEY VALE BLUE MOUNTAINS) NO MONEY INVOLVED.
Radi te Marketo privitame na farme v Modrych Horach.Kdyby jsi mela nejake nesnaze po priletu ozvi se.Taky jsem cestoval a neni nekdy nejlip v zemi kde nikoho neznam.Hodne stesti Pavel
pkudrfalec at hotmail.com.au
WORK IN EXCHNAGE FOR ACCOMMODATION ON FARM (HARTLEY VALE BLUE MOUNTAINS) NO MONEY INVOLVED.
PRACE JEN VYMENOU ZA UBYTOVANI V CHATE NA FARME