Ahoj,
vyrazim na konci zari za studiem a praci do Australie, pokud by nekdo mel obdobne plany budu rada kdyz se ozve..a zacatky muzeme zvladnout spolecne.
P.S. informaci jakou skolu vybrat, kde sehnat nejlevnejsi letenky, atd. mam a rada se podelim
Ahoj,
asi v půlce září se chystám do Austrálie (Sydney). Rád bych tam jel minimálně na půl roku studovat/pracovat. Původně jsme měli jet ve čtyřech. Bohužel to ostatní zrušili, takže hledám spolucestovatele aspoň do začátků.
Zatím nejsem nijak vázaný termínem odjezdu, ale na 16. září jsem našel výrazně levnější letenky, tak bych to směřoval k tomuhle datumu.
Když bys měla zájem, tak napiš na jakub.cinert[zavináč]gmail.com a uvidíme jestli se na něčem dohodnem.
Kuba
Ahoj Baru,
ja se chystam do Sydney zacatkem rijna – jeste nemam presne datum… Jinak planuju studovat cestovni ruch, nejspis SBTA, ale rada bych si urcite nechala poradit,jestli mas nejake zkusenosti, nebo informace. Co se tyce letenek, tak mi v agenture nabidli Emirates nebo Korean air, ty letis pes co?
A jakou mas agenturu prosim te?
Ahoj,
ja bych melaletet 23.zari 2013, tak kdyby mel nekdo stejnou cestu, tak se ozvete 🙂
Ahoj,
ja letim 25.9. na rok.. studovat a pracovat, tak kdybyste tam nekdo nechtel na prvni dny byt sam, tak dejte vedet. Rada se i pridam do hromadnyho ubytovani. S pozdravem Tera a drzim palce u klokanu
mejl:
t.*********@ya***.com
Ahoj,
ja letim 25.9. na rok.. studovat a pracovat, tak kdybyste tam nekdo nechtel na prvni dny byt sam, tak dejte vedet. Rada se i pridam do hromadnyho ubytovani. S pozdravem Tera a drzim palce u klokanu
mejl:
t.*********@ya***.com
Ahoj,
mejl:
t.*********@ya***.com
Čaute,
ja som práve začala vybavovať studentko-pracovny pobyt v Australii cez australiaonline, chcela by som ísť niekedy okolo oktobra (říjen)…rada by som však išla s niekým, aby sme mali spolu lahšie začiatky, ak máte niekto niečo podobne v pláne ozvite sa mi prosím 🙂
eu*************@gm***.com
Cauky Baro,
mohla bys na sebe poslat prosim te email? Rada bych te kontaktovala. Diky a mej se,Sarka
Taky bych poprosila o email. Kdyžtak zašli na
kr***************@se****.cz
Mám také pár dotazů,dekuji
Ahoj,
v září se chystám nejméně na rok do Austrálie (Sydney).
Zatím nevím, jakou školu přesně vybrat. Budu ráda za každou radu.
Můj email:
qu*****@se****.cz
Krásný den
Linda
Čauec,
Odlétáme ve dvou 3.9. Praha – Dubai – Sydney, kde nám začíná studium od 9.9. na půl roku, víza už máme…
Patrik
Zdravím lidičky,je mi 38 a těsně před narozeninama na první letní den se mi rozpadlo manželství po dvaceti letech a tak se chystám žít v zahraničí. Poraďte mi prosím nikdy jsem takto nikde nebyl a nemám zkušenosti. Vše potřebné. Nemohu zde žít. Chtěl bych moc odjet na konci října. Cizí jazyk sice neumím, ale myslím, že by mi nedělalo se naučit na místě. Prosím o pomoc, tady to již nezvládnu ;-(. Mockrát děkuji Míra
Už jsem psala, obrat se na http://www.g8m8.cz, oni Ti se vsim poradi 🙂 Lenka v Praze je vazne profesionalka!!
Ahoj,
taky se chystam s G8M8 Great Mate – moc se se vsim poradili, pratelsky pristup a vyborny servis je u nich na prvnim miste, nikde jsem se s nicim takovym nesetkala 🙂 Najdete je na http://www.g8m8.cz, tak se s Vami snad uvidim v Sydney 🙂
Ahoj
Rád bych někdy v září také rád uskutečnil cestu do Austrálie za studiem a prací, ale bohužel jsem také sám, nikdo semnou tak daleko nechce ;D Pořád zatím ale vybírám pouze školu, o ubytování a práci bych se chtěl domluvit podrobněji 🙂 Mohla bys mě prosím tedy co nejdříve kontaktovat ? Děkuji, Andy.
an**********@gm***.com
Ahoj všichni „Australané“:-). Letos bych si chtěl konečně splnit svůj sen a odletět do Austrálie. Zatím co jsem si četl na internetu a slyšel od lidí kteří tam byly (nebo jsou), tak mě straší, že to není nic lehkého získat vízum.
Budu rád za každou radu. Odletět bych chtěl po prázdninách, takže v září. Zařízeného kromě peněz, nemám zatím nic. Pocházím z Pardubic. Díky
ra**********@gm***.com
Ahoj,
mířím do Sydney v půlce září, možná koncem… Budu ráda když se ozveš aspoň jako parťák na cestu nebo pro první ubytování, či jen tak pro podporu a zábavu 😉
Měj se
Papája
xk*******@gm***.com
Ahoj,
měla bych velký zájem jet studovat a pracovat do Austrálie,ted jsem pracovala rok v Itálii.Nemám zkušenosti,nevím ,jak to funguje tam:)Kdyby někdo chtěl partáka:) a rád pomohl.prosím ozvěte se :)Andrea
An*******@se****.cz
Ahoj odlétáme ve dvou 16.9. S emirates Praha-Dubaj-sydney kdyby se to někomu poštěstilo a měl by stejný termín rádi někoho přibereme a na dlouhe cestě pokecáme. Víza nám přiklepli asi před týdnem na pul roku. Nebyl žádný problém. Se vším vybavováním a potřebnými dokumenty nám pomáhal Honza Kzynych z australiaexpert. Studovat budeme aj na SELC. Ahoj Ivet a Luďa
Čau,
letím taky stejným letem 16.9. v 16:00.
Ozvěte se na mail 😉
P.
Ahoj.
Chystam sa tiez do Australie- Sydney v priebehu zari/rijen- september/oktober. Akurat idem vybavovat prihlasku do skoly. Planujem si podat viza na 2 roky. Ak ma niekto podobne plany napiste mi na mail
ko************@gm***.com
Nora
Ahoj Lidi,
ja odletam 25.9. do sydney na rok. Tak kdyby se chtěl někdo minimalně aspoň potkat v Sydney a připít si na ten první den v Austrosce budu rada. 🙂
Jinac good luck
email:
t.*********@ya***.com
Ahoj taky jsme zájemkyně o Austrálii časově jsem flexibilní mohu odletět kdykoliv. Moc ráda bych také uvítala společnost.Kdyby jsi měla zájem prosím ozvy se 🙂
xx*********@se****.cz
Ahoj, vyrazime s kamaradem 1.10. pres Mnichov a Singapure do Perthu. Kdyby mel nekdo spolecnou cestu, pripadne kdyby se chtel nekdo sejit v Perthu, radi uvitame spolecnost.
Ahoj, ráda bych odcestovala na rok za prací a studiem do Austrálie, akorát se tak trošku bojím sama….Kdyby měl někdo zájem tak bych se ráda přidala….
Ahoj, 15.listopadu přilétám do Sydney a zůstanu tam až do června. Nikoho tu neznám, takže kdyby se našel někdo na pivko, nebo dokonce spolubydlení, docela by se to hodilo….
Lukáš
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru