Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahojter, nechysta se nekdo na podzim/zima2009 studovat a pracovat v Austrálii..rada by jsem vycestovala a konecne se rozmluvila v anj..a nejradsi, kdyby se nekdo pridal a nemusela jsem letet sama..Momentalne bydlim v Praze a je mi 24.let..
Zkušenosti čtenářů
majac
ahoj barčo, mákm stejnýý úmysl jako Ty. Pokud máš už nějaké info, můžem se domluvit? Děkuji.
Mája
Barca
majac:
ahoj Majo, zatim jsem priblizne kalkulovala co a jak a divala se na skoly…myslela jsem, ze pro zacatek jazkovku na par mesicu a pak na 1semestr tj. 6.mesicu na odbornou, protoze tam se pak muze chodit rano nebo k veceru a je vie casu na praci…a copa ty? jakpa to vidis ty, ja jsem zatim procitala vse mozne ,abych vedela co a jak.
majac
Barca:
ahoj baru, prosimte…..napisem si na mail, ju? tady mas muj ma***@ce*****.cz
.
Budu ráda za odpověď. Mája :o)
Kristýna
Ahojky tohle mě velice zajímá…… ráda bych se dozvěděla víc :-).
Barca
Kristýna:
ahoj Kristy, no povidej jakou mas predstavu ty..nebo copa to, ze se k nam pridavas do diskuze? Zuzi, urcite juknu, dekuji za radu…no znama zase rikala, ze pres AOL to neni spatne, ale jsou i levnejsi skoly pres jine agentury..ale juknu na Tvuje blog…:)
at vim vice a mohu se ptat 🙂
Kristýna
Barca:
Ahoj… chtěla bych dát výpoveď v práci a někam vypadnout….. ještě se necítím na životní stereotyp… takže jsem otevřená čemukoliv a Australie mě táhne… jela bych a když k tomu přibyde i studium AJ to pak bude ideální
Zuzana
Ahoj! doporucuji vsem agenturu Australia Online, stravila jsem v Australii 2 uzasne roky a vsichni z AOL mi ze zacatku moc pomohli. At se tyka viza, vyberu skoly..tak i pomoci po prijezdu! A jestli to nekoho zajima muze se podivat na muj blog suzi-in-sydney.blog.cz
majac
Zuzana:
určitě děkujem za info 🙂
Barca
dobry vecer :)) tak to jsi na tom stejne, take se chystam na vypoved…a presne..chtela jsem se vzdy podivat do Australie a na Novy Zeland a tim, ze ted odpadlo to, ze musis mit na ucte urcitou castku penez a to nemalou, tak je to snadnejsi, takze nejprve si, ale bez tak musim na Australku vydelat..pak mohu odjet..:)no vis ,ono tam muzes jet bud na turisticke nebo studijni vizum, jinak to ani nejde, na studijni muzes i pracovat tj.20hod/tydne a pak behem prazdnin neomezene..a ja anj potrebuji jako sul..odkud jsi?
Ahoj všem,
jak tak koukam, mate vsichni dost podobne plany jako ja. Ja planuji odjet na podzim 09, nejdříve 10 týdnů studia AJ zakončeno IELTS, potom 6 měsíců studia na Cert. III obor Travel+Tourism na MEGT Institute. Přihlášky už mám podané, proto radím i vám ostatním. Volná místa na kvalitních a levných odborných školách rychle ubývají, proto by bylo dobré dát přihlášku co nejdříve. Já to celé udělal přes Alfa Agency a zatím spokojenost. Myslím, že bychom se mohli třeba někdy sejít a probrat to společně, co vy na to? Můj email mu**********@ti*****.cz
.
Díky za odpověď a hodně štěstí všem, Petr
Tomáš Bláha
ahoj všichni,
nastupuju 14.9.2009 na SELC, Sydney English Language Centre. http://www.selc.com.au. Jedu tam s agenturou AEC, Australian Centre of Education Mgr. Josefa Kysilky. Je to jedna z největších a nejuznávanějších Agentur v Australii. Pochopitelně využívá své velikosti a díky velkému počtu studentů ze zahraničí má i lepší cenové podmínky na jednotlivé školy. Jak psal starosta z hor, kvalitní školy se rychle plní a lze je zabookovat klidně už teď. Potvrzené studium je třeba uhradit nejdéle 4 týdny před začátkem studia. Pokud by Vás cokoli zajímalo, pište na muj mail, popřípadě předám kontakt na zmíněnou agenturu.
P.S. už sem se tam byl rozkoukat v březnu 08 na měsíc a vše OK, jak agentura, tak ubytování a jednotlivá střediska pro studenty taky super.
Tom
Monika
Ahojte,
taky už mě to delší dobu nahlodává…sotva jsem začala pracovat a už přemýšlím, jestli ještě nevyjet za studiem (Business/HR) do Austrálie (tak nějak cítím, že už by to později šlo hůř a hůř:( Původně jsem chtěla do Melbourne, ale dívám se dívám a zjišťuju, že bych si nakonec vybrala spíš v Sydney. No, uvidíme. Jsem ráda, že nejsem sama, kdo to má stejně:) Kždp. díky za rady, třeba mě to konečně nakopne…
Monika
Ahoj Moniko, díky za tvůj příspěvek. Fandím každému, kdo chce svoje sny opravdu uskutečnit:) Jen ohledně toho business, nemám s tím zkušenosti, ale jak jsem se dozvěděl v Alfa Agency, kurzy business nemají v Austrálii valnou kvalitu. Určitě se zeptej i jinde, jen dávám k dispozici informaci,kterou jsem dostal. Já jsem se nakonec rozhodl pro cestovní ruch, tak uvidíme:) Ahoj, Petr
Kristýna
Ahoj,
chystám se jet studovat general English do Sydney v Austrálii. Přemýšlela jsem o agentuře Alfa Agency, protože přes ní tam jela na dva roky moje známá a byla spokojená. Píšu sem, protože se chci zeptat, jestli někdo nedostal stejný nápad a nechce jet taky do Austrálie studovat, pracovat a později možná trochu cestovat. Je mi 27 let, jsem z Prahy a byla bych moc ráda, kdyby se někdo přidal a nemusela bych jet sama. Cestu plánuju někdy na říjen, listopad.
Ahoj, Kristýna
Petr Musílek
Kristýna:
Ahoj Kristýno, Michale,
dobré plány kujete:) Já odjíždím na konci září 2009 do Sydney, nejdříve půl roku studium (Kaplan Aspect – IELTS english, potom MEGT Institute (půl roku Cert. III in tourism. Taky tam samozřejmě nacpu někam cestování, ale to bude všechno záviset kolik si budu vydělávat a tak…a to se uvidí až na místě. Udělal jsem to taky přes Alfu, jelikož mě nebaví někoho dlouze vybírat a byl jsem s nima spokojenej – servis i ceny super. Kdybyste potřebovali nějaký informace, klidně se ptejte, něco málo co jsem zjistil vám rád předám:), případně pokud se můžem někdy vidět v Praze, můžem to probrat u piva. P.s. Je mi 23, pobytem v Praze.
Tak ahoj, Petr
Kristýna
Petr Musílek:
Všechny zdravím,
já bych byla pro se sejít někde v Praze u pivka a vyměnit si nějaký informace o studiu v Austrálii. Bylo by fajn poznat někoho, kdo tam taky jede a třeba se dovědět něco novýho. Byl by někdo z vás pro?
Lukas
Kristýna:
ahoj,prosimte muzes mi napsat mail??chtel bych se neco poptat ohledne ty australie.diky…popr. muj mail lu********@se****.cz
michal
hoj, taky plánuju podzim-zima 09 dlet směr Austrálie, ze začátku pár týdnů-měsíců studium+brigádka. zatím hledám školu, popř. nějakou agenturu, neporadí někdo. michal
Barca
michal:
ahojte, tak ja se chystam leden 2010, abych na studium stihla nasetrit, byla jsem v kancelari Australia expert a pravdepodobne poletim s nimi, maji vyhodne skoly a tez pristup a rady byly velmi dobre 🙂 Dam si 3-4mesice jazykovka , pak 2mesice prazdniny a zase 2-3mesice jazykovka, ptoom bych si rada zaridila odbornou skolu, jelikoz ta je stale v II. tak musite v jejim pripade prokazat urcitou castkou na ucte…:(
zbyna
michal:
cau, tak už ses rozhodl jestli poletíš, já sem rozhodlej odletět asi už v říjnu, mám na to 2 měsíce, tak jestli se někdo chce připojit tak at se ozve , čau ty**@se****.cz
Kuba
Ahojky vsem, tak jsem se konece rozhodl, ze to tu zabalim(praci)
a pojedu si prodlouzit mladi k protinozcum. Jsem asi jeden z mala silencu co tam chce jet bez anglictiny jen s par slovickama, takze pokud mate nekdo podobny plany klidne se ozvete. Je mi 24 a jsem z Brna
Barca
Kuba:
ahoj Kubo, tak to jsem na tom podobne, take neni moje anj zrovna svetoborna a co zatim vim od ostatnich, co tam jiz jsou nebo byli ,tak i ti co si mysleli jak anj umi, tak byli pak radne prekvapeni…ale ja si rikam, ze pokud se lidi chteji domluvit, tak nejakou stejnou rec vzdycky najdou a od ceho mam ruce nohy :))))Tak se pak musime vsichni nejak spojit a potkat se..my letime (doufam), ze vse probehne jak ma…v lednu 2010
Kristyna
Barca:
Jak doufas? To je jasna vec!!!!
Monika
Kuba:
Ahojte všichni, taky jsem se nakonec rozhodla, že vyletim:)..Přes AustraliaOnline-v říjnu 09 studovat Diploma of Business do Sydney..nečekám od toho zázraky, ale líbí se mi, že je to časově flexibilnější. Chtěla bych tam hodně cestovat, takže samozřejmě uvítám, kdyby se někdo připojil. Už jsem v kontaktu s pár lidma především z Brna a okolí, takže pokud je nás víc, budu jedině ráda, když se ozvete buď sem nebo na mail vr********@em***.cz
.Můžu taky poradit ohledně levné a zajímavé letenky:). Letím se stopoverem přes Malajsii a Bali, kde budu pár dní,a jednosměrná letenka z Brna! mě stála se vším všudy 10500. Pokud byste někdo měl zájem po cestě do Austrálie zabrouzdat i jinam, určitě se ozvěte..Všem fandím a přeju hodně zdaru:)
Kristyna
Monika:
Moni sim s jakou spolecnosti letis? My jedem do AU v lednu a urcite by stalo za to se kouknout ma par dnu nekde na nejakou exotiku!!!
zde email: La**************@se****.cz
Monika
Kristyna:
Ahoj Kristy, s tou letenkou to mam takovy divocejsi…letim z Brna do Londýna přes Ryanair, pak myslim vsechno ostatni (Londýn-Malajsie, Malajsie-Bali, Bali-Melbourne) pres AirAsia…ale pozor, AirAsia si vyhrazuje zmenu terminu odletu (proto je to tak levny:)! Pokud jsi casove flexibilni, je to OKa, ale muze se ti bez problemu stat, ze ti znenadani zmeni termin o par hodin:(
Katka
Monika:
ahoj Mončo,
prosím Tě poradíš mi nějaké levné letenky do Aus? Chtěli bychom jet už docela na rychlo:(( Konec září začátek října. Časově nějak doufám nebudeme spěchat, i když nevím jak se školou…kdy nám přesně začne škola. Jo a ještě jedna věc…tu finanční jistotu na účtu musí mít každý kdo tam letí?…nebo už to zrušili?
díky za odpověď, Katka
Petr
Kuba:
Ahoj Kubo.
Co takhle Nový Zéland , ten tě neláká?
Bylo by to ale už v červneci.Tak se zatím měj .
Petr
zbyna
Kuba:
Cau, tak jak to máš s tou Austrálií Kubo,,rozhodl ses, jedeš nebo ne, já tam zřejmě chci vyrazit taky, začátek října a chtěl bych si to co nejrychleji vyřídit kvůli letence, kdyžtak se ozvi na mail dík ty**@se****.cz
jitka
ahojte. Taky bych se chtěla jet podívat do Austrálie. Zatím se pouze zajímám. Možná bych jela už o prázdninách (i když je v Austr. zima). Chtěla bych studovat obchodní angličtinu, ale prý je v některých případech nutná zkouška IELTS. Při škole taky pracovat. Letos jsem se byla podívat v Californii, takže se domluvím. Myslím, že jsem i schopná věci zařídit. Chtěl by se někdo přidat? Někdo, kdo se „vyzná“, je průbojný a nebo jí se? Je mi 25let a jsem ze Zlína. popř.napiš na: sn***********@se****.cz
Aneta
Ahoj Barco, take se chystam do Australie, je mi take 24 let a ziju v praze…
klára
ahoj, všichni,
držím palce k cestě do Oz…taky se s kamarádkou chystáme…hledám nějaké levné etenky, klidně s přestupem a pár dní zůstat na místě a pak zase razit dál..nemáte někdo stejný nápad..?Nevíte, jaká agency je na letenky nejlepší, China airlines?dávám v práci výpověď a chceme vypadnout…obě jsme z Prahy tak jestli budete dělat nějaký srazík takse rády přidáme:-) Klára a Andrea
zbyna
klára:
cau, tak už jste rozhodlé zda letíte, klidně bych se rád přidal, jestli ještě nemáte vše zařízené, budu rád když se ozvete, dík, čus zbyna ty**@se****.cz
Jaro
klára:
Ahoj, http://www.airasia.com , kdyz kupujes malicko dopredu, da se se vsema poplatkama koupit za 210 liber letenka pres Kuala Lumpur do Oz. Z Londyna. J.
Racek
Jaro:
Ahoj, Jaro. V říjnu jedu do Gold coast a zrovna řeším letenku, tak mi tvůj příspěvek přišel celkem vhod. Koukal jsem na Airasia a opravdu je to dost levné, i když ne až tak jak píšeš. I s cestou do Londýna to vychází na 13 tis CZK, což je, myslím, na jednosměrnou letenku slušné. Letěl jsi s nimi? Rád slyšel, že je to v pohodě, bezpečné… :-). Trochu mě zarazilo, že nejde koupit přímá letenka, ale musí se to rozdělit na dvě cesty London – Kuala Lumpur, Kuala Lumpur – Brisbane. A víza do Malajsie se řeší na letišti? Možná bych si tam dal pár dní pausu a porozhlédl se kolem… Dík, za případnou odpověď. Čus 😉
Jaro
Racek:
Cau, zalezi kdy letis, ja mam letenku se vsema poplatkama za 210.( a sla i levneji) Airasia meni take kazdy tyden ceny, takze je dobre to hlidat, popripade prolistovat dny okolo. Do Malaysie vizum nepotrebujes. J.
Aneta
Ahoj lidicky, chystam se do Sydney tak nejak v prosinci, kdyby jste se nekdo chtel pridat, ozvete se….:) (Ziju v Praze, 24 let…)
Iva
Aneta:
Ahojky…. teda to mám radost, že nejsem sama, kdo by se chtěl někam vydat. 🙂 I já už začala plánovat cestu do austrálie a nemůžu sehnat nikoho kdo by se vydal se mnou. Jsem z Příbrami,21. Chystám se odjet v listopadu.
Vladimir
Zdarec, nekdo v okoli Brisbane? Su tu pouze na cestovani, do 15.9. opustit Brisbane na Cairns, pak Darwin, Alice Springs, Adelaide, Tasmania, Melbourn [listopad]. Uvitam spolecnost i na cast cesty, nebo jestli hledate dalsiho darce na benzin muzem se domluvit. Telefon kupovat nebudu, kdzytak aspon zelandsky +64 02 102 915 749 nebo nejlepe mail la*****@se****.cz
, Lada 31
Naďa
Ahojda, prosím nemáte někdo zkušenost s cestou do Sydney z Vídně? Kde se přestupuje…v Bankoku? A jak dlouho vše trvá? Letím se podívat na měsíc za kamarádem, plánuji cestu nejspíš v březnu… Děkuji mockrát za info!
Lukáš
Nejlepší na studium v Austrálii jak nabídkou i přístupem je AustraliaExpert.CZ . Jan Khynych je opravdu špičkový konzultant a kdo chce opravdu kvalitu za cenu kterou za pobyt platí, ať využije služeb této agentury.Doporučuji z vlastní zkušenosti. Lukáš K.
Petra
Ahoj, začala jsem přemýšlet o cestě do Austrálie případně do Ameriky. Chtěla bych tam studovat, pracovat nebo oboje. Nechce se mi jet samotné, a proto bych byla ráda kdyby se ke mě někdo přidal. Viděla bych to v průběhu roku 2010. Prosím napiště mi na mail pe*********@se****.cz
. Je mi 19.
Barca
Petra:
ahojte, tak plánovaný odjezd mam koncem unora 2010 nechysta se take nekdo? 🙂 do Sydney? 🙂
ahoj barčo, mákm stejnýý úmysl jako Ty. Pokud máš už nějaké info, můžem se domluvit? Děkuji.
Mája
ahoj Majo, zatim jsem priblizne kalkulovala co a jak a divala se na skoly…myslela jsem, ze pro zacatek jazkovku na par mesicu a pak na 1semestr tj. 6.mesicu na odbornou, protoze tam se pak muze chodit rano nebo k veceru a je vie casu na praci…a copa ty? jakpa to vidis ty, ja jsem zatim procitala vse mozne ,abych vedela co a jak.
ahoj baru, prosimte…..napisem si na mail, ju? tady mas muj
ma***@ce*****.cz
.
Budu ráda za odpověď. Mája :o)
Ahojky tohle mě velice zajímá…… ráda bych se dozvěděla víc :-).
ahoj Kristy, no povidej jakou mas predstavu ty..nebo copa to, ze se k nam pridavas do diskuze? Zuzi, urcite juknu, dekuji za radu…no znama zase rikala, ze pres AOL to neni spatne, ale jsou i levnejsi skoly pres jine agentury..ale juknu na Tvuje blog…:)
at vim vice a mohu se ptat 🙂
Ahoj… chtěla bych dát výpoveď v práci a někam vypadnout….. ještě se necítím na životní stereotyp… takže jsem otevřená čemukoliv a Australie mě táhne… jela bych a když k tomu přibyde i studium AJ to pak bude ideální
Ahoj! doporucuji vsem agenturu Australia Online, stravila jsem v Australii 2 uzasne roky a vsichni z AOL mi ze zacatku moc pomohli. At se tyka viza, vyberu skoly..tak i pomoci po prijezdu! A jestli to nekoho zajima muze se podivat na muj blog suzi-in-sydney.blog.cz
určitě děkujem za info 🙂
dobry vecer :)) tak to jsi na tom stejne, take se chystam na vypoved…a presne..chtela jsem se vzdy podivat do Australie a na Novy Zeland a tim, ze ted odpadlo to, ze musis mit na ucte urcitou castku penez a to nemalou, tak je to snadnejsi, takze nejprve si, ale bez tak musim na Australku vydelat..pak mohu odjet..:)no vis ,ono tam muzes jet bud na turisticke nebo studijni vizum, jinak to ani nejde, na studijni muzes i pracovat tj.20hod/tydne a pak behem prazdnin neomezene..a ja anj potrebuji jako sul..odkud jsi?
Ahoj 🙂 jsem z Frýdku-Místku tady je muj kontakt:
La**************@se****.cz
Muzem se o tom pobavit blize…….. odkud jsi ty?
Spolehlive auto na prodej. Mitsubishi Libero – kombik. r.v. 1997, najeto 180 tkm, benzin, spotreba 7.5 l/100km. Po sklopeni zadnich sedadel pohodlne spani pro 2 lidi. Vcetne kempingove vybaveni. Stan, spacak, varic. Misto a datum vyzvednuti po dohode. Cena 2500. Dohoda mozna. Linda.
li*************@ho*****.com
, NZ tel. c. 0064210501100
Ahoj všem,
jak tak koukam, mate vsichni dost podobne plany jako ja. Ja planuji odjet na podzim 09, nejdříve 10 týdnů studia AJ zakončeno IELTS, potom 6 měsíců studia na Cert. III obor Travel+Tourism na MEGT Institute. Přihlášky už mám podané, proto radím i vám ostatním. Volná místa na kvalitních a levných odborných školách rychle ubývají, proto by bylo dobré dát přihlášku co nejdříve. Já to celé udělal přes Alfa Agency a zatím spokojenost. Myslím, že bychom se mohli třeba někdy sejít a probrat to společně, co vy na to? Můj email
mu**********@ti*****.cz
.
Díky za odpověď a hodně štěstí všem, Petr
ahoj všichni,
nastupuju 14.9.2009 na SELC, Sydney English Language Centre. http://www.selc.com.au. Jedu tam s agenturou AEC, Australian Centre of Education Mgr. Josefa Kysilky. Je to jedna z největších a nejuznávanějších Agentur v Australii. Pochopitelně využívá své velikosti a díky velkému počtu studentů ze zahraničí má i lepší cenové podmínky na jednotlivé školy. Jak psal starosta z hor, kvalitní školy se rychle plní a lze je zabookovat klidně už teď. Potvrzené studium je třeba uhradit nejdéle 4 týdny před začátkem studia. Pokud by Vás cokoli zajímalo, pište na muj mail, popřípadě předám kontakt na zmíněnou agenturu.
P.S. už sem se tam byl rozkoukat v březnu 08 na měsíc a vše OK, jak agentura, tak ubytování a jednotlivá střediska pro studenty taky super.
Tom
Ahojte,
taky už mě to delší dobu nahlodává…sotva jsem začala pracovat a už přemýšlím, jestli ještě nevyjet za studiem (Business/HR) do Austrálie (tak nějak cítím, že už by to později šlo hůř a hůř:( Původně jsem chtěla do Melbourne, ale dívám se dívám a zjišťuju, že bych si nakonec vybrala spíš v Sydney. No, uvidíme. Jsem ráda, že nejsem sama, kdo to má stejně:) Kždp. díky za rady, třeba mě to konečně nakopne…
Monika
Ahoj Moniko, díky za tvůj příspěvek. Fandím každému, kdo chce svoje sny opravdu uskutečnit:) Jen ohledně toho business, nemám s tím zkušenosti, ale jak jsem se dozvěděl v Alfa Agency, kurzy business nemají v Austrálii valnou kvalitu. Určitě se zeptej i jinde, jen dávám k dispozici informaci,kterou jsem dostal. Já jsem se nakonec rozhodl pro cestovní ruch, tak uvidíme:) Ahoj, Petr
Ahoj,
chystám se jet studovat general English do Sydney v Austrálii. Přemýšlela jsem o agentuře Alfa Agency, protože přes ní tam jela na dva roky moje známá a byla spokojená. Píšu sem, protože se chci zeptat, jestli někdo nedostal stejný nápad a nechce jet taky do Austrálie studovat, pracovat a později možná trochu cestovat. Je mi 27 let, jsem z Prahy a byla bych moc ráda, kdyby se někdo přidal a nemusela bych jet sama. Cestu plánuju někdy na říjen, listopad.
Ahoj, Kristýna
Ahoj Kristýno, Michale,
dobré plány kujete:) Já odjíždím na konci září 2009 do Sydney, nejdříve půl roku studium (Kaplan Aspect – IELTS english, potom MEGT Institute (půl roku Cert. III in tourism. Taky tam samozřejmě nacpu někam cestování, ale to bude všechno záviset kolik si budu vydělávat a tak…a to se uvidí až na místě. Udělal jsem to taky přes Alfu, jelikož mě nebaví někoho dlouze vybírat a byl jsem s nima spokojenej – servis i ceny super. Kdybyste potřebovali nějaký informace, klidně se ptejte, něco málo co jsem zjistil vám rád předám:), případně pokud se můžem někdy vidět v Praze, můžem to probrat u piva. P.s. Je mi 23, pobytem v Praze.
Tak ahoj, Petr
Všechny zdravím,
já bych byla pro se sejít někde v Praze u pivka a vyměnit si nějaký informace o studiu v Austrálii. Bylo by fajn poznat někoho, kdo tam taky jede a třeba se dovědět něco novýho. Byl by někdo z vás pro?
ahoj,prosimte muzes mi napsat mail??chtel bych se neco poptat ohledne ty australie.diky…popr. muj mail
lu********@se****.cz
hoj, taky plánuju podzim-zima 09 dlet směr Austrálie, ze začátku pár týdnů-měsíců studium+brigádka. zatím hledám školu, popř. nějakou agenturu, neporadí někdo. michal
ahojte, tak ja se chystam leden 2010, abych na studium stihla nasetrit, byla jsem v kancelari Australia expert a pravdepodobne poletim s nimi, maji vyhodne skoly a tez pristup a rady byly velmi dobre 🙂 Dam si 3-4mesice jazykovka , pak 2mesice prazdniny a zase 2-3mesice jazykovka, ptoom bych si rada zaridila odbornou skolu, jelikoz ta je stale v II. tak musite v jejim pripade prokazat urcitou castkou na ucte…:(
cau, tak už ses rozhodl jestli poletíš, já sem rozhodlej odletět asi už v říjnu, mám na to 2 měsíce, tak jestli se někdo chce připojit tak at se ozve , čau
ty**@se****.cz
Ahojky vsem, tak jsem se konece rozhodl, ze to tu zabalim(praci)
a pojedu si prodlouzit mladi k protinozcum. Jsem asi jeden z mala silencu co tam chce jet bez anglictiny jen s par slovickama, takze pokud mate nekdo podobny plany klidne se ozvete. Je mi 24 a jsem z Brna
ahoj Kubo, tak to jsem na tom podobne, take neni moje anj zrovna svetoborna a co zatim vim od ostatnich, co tam jiz jsou nebo byli ,tak i ti co si mysleli jak anj umi, tak byli pak radne prekvapeni…ale ja si rikam, ze pokud se lidi chteji domluvit, tak nejakou stejnou rec vzdycky najdou a od ceho mam ruce nohy :))))Tak se pak musime vsichni nejak spojit a potkat se..my letime (doufam), ze vse probehne jak ma…v lednu 2010
Jak doufas? To je jasna vec!!!!
Ahojte všichni, taky jsem se nakonec rozhodla, že vyletim:)..Přes AustraliaOnline-v říjnu 09 studovat Diploma of Business do Sydney..nečekám od toho zázraky, ale líbí se mi, že je to časově flexibilnější. Chtěla bych tam hodně cestovat, takže samozřejmě uvítám, kdyby se někdo připojil. Už jsem v kontaktu s pár lidma především z Brna a okolí, takže pokud je nás víc, budu jedině ráda, když se ozvete buď sem nebo na mail
vr********@em***.cz
.Můžu taky poradit ohledně levné a zajímavé letenky:). Letím se stopoverem přes Malajsii a Bali, kde budu pár dní,a jednosměrná letenka z Brna! mě stála se vším všudy 10500. Pokud byste někdo měl zájem po cestě do Austrálie zabrouzdat i jinam, určitě se ozvěte..Všem fandím a přeju hodně zdaru:)
Moni sim s jakou spolecnosti letis? My jedem do AU v lednu a urcite by stalo za to se kouknout ma par dnu nekde na nejakou exotiku!!!
zde email:
La**************@se****.cz
Ahoj Kristy, s tou letenkou to mam takovy divocejsi…letim z Brna do Londýna přes Ryanair, pak myslim vsechno ostatni (Londýn-Malajsie, Malajsie-Bali, Bali-Melbourne) pres AirAsia…ale pozor, AirAsia si vyhrazuje zmenu terminu odletu (proto je to tak levny:)! Pokud jsi casove flexibilni, je to OKa, ale muze se ti bez problemu stat, ze ti znenadani zmeni termin o par hodin:(
ahoj Mončo,
prosím Tě poradíš mi nějaké levné letenky do Aus? Chtěli bychom jet už docela na rychlo:(( Konec září začátek října. Časově nějak doufám nebudeme spěchat, i když nevím jak se školou…kdy nám přesně začne škola. Jo a ještě jedna věc…tu finanční jistotu na účtu musí mít každý kdo tam letí?…nebo už to zrušili?
díky za odpověď, Katka
Ahoj Kubo.
Co takhle Nový Zéland , ten tě neláká?
Bylo by to ale už v červneci.Tak se zatím měj .
Petr
Cau, tak jak to máš s tou Austrálií Kubo,,rozhodl ses, jedeš nebo ne, já tam zřejmě chci vyrazit taky, začátek října a chtěl bych si to co nejrychleji vyřídit kvůli letence, kdyžtak se ozvi na mail dík
ty**@se****.cz
ahojte. Taky bych se chtěla jet podívat do Austrálie. Zatím se pouze zajímám. Možná bych jela už o prázdninách (i když je v Austr. zima). Chtěla bych studovat obchodní angličtinu, ale prý je v některých případech nutná zkouška IELTS. Při škole taky pracovat. Letos jsem se byla podívat v Californii, takže se domluvím. Myslím, že jsem i schopná věci zařídit. Chtěl by se někdo přidat? Někdo, kdo se „vyzná“, je průbojný a nebo jí se? Je mi 25let a jsem ze Zlína. popř.napiš na:
sn***********@se****.cz
Ahoj Barco, take se chystam do Australie, je mi take 24 let a ziju v praze…
ahoj, všichni,
držím palce k cestě do Oz…taky se s kamarádkou chystáme…hledám nějaké levné etenky, klidně s přestupem a pár dní zůstat na místě a pak zase razit dál..nemáte někdo stejný nápad..?Nevíte, jaká agency je na letenky nejlepší, China airlines?dávám v práci výpověď a chceme vypadnout…obě jsme z Prahy tak jestli budete dělat nějaký srazík takse rády přidáme:-) Klára a Andrea
cau, tak už jste rozhodlé zda letíte, klidně bych se rád přidal, jestli ještě nemáte vše zařízené, budu rád když se ozvete, dík, čus zbyna
ty**@se****.cz
Ahoj, http://www.airasia.com , kdyz kupujes malicko dopredu, da se se vsema poplatkama koupit za 210 liber letenka pres Kuala Lumpur do Oz. Z Londyna. J.
Ahoj, Jaro. V říjnu jedu do Gold coast a zrovna řeším letenku, tak mi tvůj příspěvek přišel celkem vhod. Koukal jsem na Airasia a opravdu je to dost levné, i když ne až tak jak píšeš. I s cestou do Londýna to vychází na 13 tis CZK, což je, myslím, na jednosměrnou letenku slušné. Letěl jsi s nimi? Rád slyšel, že je to v pohodě, bezpečné… :-). Trochu mě zarazilo, že nejde koupit přímá letenka, ale musí se to rozdělit na dvě cesty London – Kuala Lumpur, Kuala Lumpur – Brisbane. A víza do Malajsie se řeší na letišti? Možná bych si tam dal pár dní pausu a porozhlédl se kolem… Dík, za případnou odpověď. Čus 😉
Cau, zalezi kdy letis, ja mam letenku se vsema poplatkama za 210.( a sla i levneji) Airasia meni take kazdy tyden ceny, takze je dobre to hlidat, popripade prolistovat dny okolo. Do Malaysie vizum nepotrebujes. J.
Ahoj lidicky, chystam se do Sydney tak nejak v prosinci, kdyby jste se nekdo chtel pridat, ozvete se….:) (Ziju v Praze, 24 let…)
Ahojky…. teda to mám radost, že nejsem sama, kdo by se chtěl někam vydat. 🙂 I já už začala plánovat cestu do austrálie a nemůžu sehnat nikoho kdo by se vydal se mnou. Jsem z Příbrami,21. Chystám se odjet v listopadu.
Zdarec, nekdo v okoli Brisbane? Su tu pouze na cestovani, do 15.9. opustit Brisbane na Cairns, pak Darwin, Alice Springs, Adelaide, Tasmania, Melbourn [listopad]. Uvitam spolecnost i na cast cesty, nebo jestli hledate dalsiho darce na benzin muzem se domluvit. Telefon kupovat nebudu, kdzytak aspon zelandsky +64 02 102 915 749 nebo nejlepe mail
la*****@se****.cz
, Lada 31
Ahojda, prosím nemáte někdo zkušenost s cestou do Sydney z Vídně? Kde se přestupuje…v Bankoku? A jak dlouho vše trvá? Letím se podívat na měsíc za kamarádem, plánuji cestu nejspíš v březnu… Děkuji mockrát za info!
Nejlepší na studium v Austrálii jak nabídkou i přístupem je AustraliaExpert.CZ . Jan Khynych je opravdu špičkový konzultant a kdo chce opravdu kvalitu za cenu kterou za pobyt platí, ať využije služeb této agentury.Doporučuji z vlastní zkušenosti. Lukáš K.
Ahoj, začala jsem přemýšlet o cestě do Austrálie případně do Ameriky. Chtěla bych tam studovat, pracovat nebo oboje. Nechce se mi jet samotné, a proto bych byla ráda kdyby se ke mě někdo přidal. Viděla bych to v průběhu roku 2010. Prosím napiště mi na mail
pe*********@se****.cz
. Je mi 19.
ahojte, tak plánovaný odjezd mam koncem unora 2010 nechysta se take nekdo? 🙂 do Sydney? 🙂
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.