Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahojky,
hledám pohodového spolucestovatele/spolucestovatelku na cca měsíc až dva k procestování části Austrálie, popřípadě i Zélandu. Hrubý plán by byl, ale jsem flexibilní:)
Neváhejte a pište 🙂
Zuzka, 29
Zkušenosti čtenářů
Eva
Ahoj a jaky mas plan?
Zuza
Eva:
Tento příspěvek byl redakcí smazán jako nevhodný
Lívia
Ahoj Zuzi! ja planujem koncom prosinca recp v lednu vyrazit na mesiac cestovania po Australii. Rada by som stihla i NZ, mas uz konkretnu letenku?
Napis mi kludne na mail, budem sa tesit!
🙂
Neváhajte ozvat sa ktokolvek,ak mate seriozne plany a zaujem 🙂
Zuza
Ahoj holky,
to s těma lesbičkama sem nepsala já, jen pro ujasnění, nevím, kdo mi to ukradl jméno…
Jinak plán co se měla byl přiletět např. do melbourne a vzít to částečně autem a možná i letadlem po jihu, pak to stočit na Uluru, alice springs, na sever do Kakadu rezervace, stočit na východ na pobřeží, velký bariérový útes a po pobřeží zpět na jih 🙂 Ale je to jen hrubý plán, změny možné…
Livia
Zuza:
A kto to pisal?
Eva
Zuza:
a uz mas letenky, ci je to zatim predbezny plan?
Klaara
Ahoj Zuzko, jsme dva nadšenci, plánujeme jet cca na 6 týdnů pouze do Austrálie. Na návštěvu Nového Zélandu je to příliš krátký časový úsek. Pevný plán cesty také nemáme. Klidně se zkus ozvat na mail Kl*****************@se****.cz
Ahoj klaarko jak pokračuji vaše plany ohledně cesty po Austrálii ?? Ja a můj kamarad ted budeme kupovat nás vlastní van a chceme procestovat celou zem kolem pobřeží 🙂 odjezd je z perthu koncem února tak se ozvi můžeme se spojit a cestovat spolu 🙂 papá kristy
Lívia
Decka,tak nevahajte! Uz sa nam rysuje dost seriozny plan na cely leden cestovania na NZ. Pristi tyden sa kupuju letenky,tak sup sup s prihlasovanim sa do supercestovatelskeho dobrodruzstva s fajn ludmi 😉 Kazdy rovnako zmyslajuci jedinec je vitany! li****@ce*****.cz
Ahojte, já bych ráda do austrálie případně i nový zéland cca od půlky února do půlky dubna, třeba bych se připojila jen na část vašich cest, už máte nějaký plán? díky.
Hoj májo ! jak to vypadá s tvou cestou do Austrálie ? S mým kamarádem ted kupujeme van a vyrazime po pobrezi na sever okolo cele země pokud by seš chtěla přidat .. Napiš 🙂 papa
Ahoj a jaky mas plan?
Tento příspěvek byl redakcí smazán jako nevhodný
Ahoj Zuzi! ja planujem koncom prosinca recp v lednu vyrazit na mesiac cestovania po Australii. Rada by som stihla i NZ, mas uz konkretnu letenku?
Napis mi kludne na mail, budem sa tesit!
jo,moj mail je
li****@ce*****.cz
🙂
Neváhajte ozvat sa ktokolvek,ak mate seriozne plany a zaujem 🙂
Ahoj holky,
to s těma lesbičkama sem nepsala já, jen pro ujasnění, nevím, kdo mi to ukradl jméno…
Jinak plán co se měla byl přiletět např. do melbourne a vzít to částečně autem a možná i letadlem po jihu, pak to stočit na Uluru, alice springs, na sever do Kakadu rezervace, stočit na východ na pobřeží, velký bariérový útes a po pobřeží zpět na jih 🙂 Ale je to jen hrubý plán, změny možné…
A kto to pisal?
a uz mas letenky, ci je to zatim predbezny plan?
Ahoj Zuzko, jsme dva nadšenci, plánujeme jet cca na 6 týdnů pouze do Austrálie. Na návštěvu Nového Zélandu je to příliš krátký časový úsek. Pevný plán cesty také nemáme. Klidně se zkus ozvat na mail
Kl*****************@se****.cz
a můžem cesty spojit.
Ahoj klaarko jak pokračuji vaše plany ohledně cesty po Austrálii ?? Ja a můj kamarad ted budeme kupovat nás vlastní van a chceme procestovat celou zem kolem pobřeží 🙂 odjezd je z perthu koncem února tak se ozvi můžeme se spojit a cestovat spolu 🙂 papá kristy
Decka,tak nevahajte! Uz sa nam rysuje dost seriozny plan na cely leden cestovania na NZ. Pristi tyden sa kupuju letenky,tak sup sup s prihlasovanim sa do supercestovatelskeho dobrodruzstva s fajn ludmi 😉 Kazdy rovnako zmyslajuci jedinec je vitany!
li****@ce*****.cz
Myslela jsem ze valime do Australie?
Ahojte, já bych ráda do austrálie případně i nový zéland cca od půlky února do půlky dubna, třeba bych se připojila jen na část vašich cest, už máte nějaký plán? díky.
Hoj májo ! jak to vypadá s tvou cestou do Austrálie ? S mým kamarádem ted kupujeme van a vyrazime po pobrezi na sever okolo cele země pokud by seš chtěla přidat .. Napiš 🙂 papa
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Olinalá: poklad na konci světa
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Nové články
Olinalá: poklad na konci světa
Neznámá Mauritánie
Vánoční trhy od Brém až po Berlín.. a mnohem dál
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.