Přidá se někdo ke zhruba 3 měsíčnímu dobrodružství v Austrálii a JV Asii? Plánuju odlet v září na Gold Coast, odtud přes Couchsurfing po Austrálii směrem do JV Asie. Chci toho hodně vidět, potápět se, potkat hodně lidí…
Jestli plánuješ podobnou expedici, budu ráda za společnost. Hledám někoho, kdo chce na podzim určitě odjet, dokáže se přizpůsobit a komu nevadí nepohoda.
Budu se těšit na případné setkání, ideálně v Praze a nebo v Budějovicích.
Pavla
vetvicka30(at)seznam.cz
Pozor!!! S tou organizací jsou jisté problémy (alespoň podle mnohých stránek na internetu) – mazání uživatelských účtů bez důvodů, neprůhledné financování, neschopnost ochránit vaše data včetně údajů z provedených plateb. Dale prý mají v podmínkách, že mají nezadatelné nikdy nekončící právo na veškerý poskytnutý obsah. A to není vše. Asi nej odkaz viz zde:
Osobně doporučuji vůbec nepoužívat.
Ahoj, 🙂 mám v plánu taky odcestovat do těchto končin v září … ale sháním někoho kdo by se mnou odcestoval a zároveň by jsme si tam našli nějakou tu práci:)
Ahoj Nikolko.
mám také v plánu odjet do Austrálie a chtěla bych tam i pracovat. Září je ideální.Pokud ještě někoho hledáš dej mi vědět na ly**********@ce*****.cz 😉
Ahoj, mám v plánu po prázdninách do Austrálie odjet a najít si tam práci a zkusit třeba časem dostat trvalý pobyt. Nejspíš Brisbane, ale nevadí mi i jiné město. Pokud stále hledáš spoluparťáka, můžeš se mi ozvat na fb: to**********@ce*****.cz, případně na tel.:605525424 (v Austrálii jsem už byl, mám s cestováním zkušenosti)
Tomáš
Ahojte,
já jedu opravdu jenom za cestováním. Snad vám to vyjde a naplánujete nějakou společnou cestu.
Já už mám letenku v září do Brisbane a zpět v prosinci z Jakarty…takže cca měsíc a půl Australie a pak 2 měsíce Indonésie. Pokud by se chtěl někdo po cestě připojit, napište 🙂
Pavla