Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj,
najde se někdo, kdo by jel objevovat krásy Austrálie od konce června do konce srpna 2011?
Zkušenosti čtenářů
Hana
co takhle září?
H.
Hana
Hana:
Ahoj Davide a Petře,
jasně, že se můžeme domluvit, ozvěte se na mail ha**********@ce*****.cz
a domluvíme podrobnosti, s Petrem teda asi i sraz v Praze. Letíme 7.9.2011 a Sydney je v plánu kolem 24.9. (záleží, jak rychle se dostaneme po pobřeží na jih).
H.
David
Ahoj 🙂 ja ziju uz pul roku na Zelandu a v zari se chystam do Sydney nebo Melbourne na delsi dobu, byt tam na studentsky vizum a pritom pracovat, stridave cestovat…pokud se chcete domluvit tak si muzeme dat treba FB…
petr
Ahoj Hano, mam hroznou chut vypadnout, v Australii jsem byl pred 10ti lety, pobyl jsem tam dva roky a rad bych se tam zas podival. Jsem z Usti, obcas byvam Praze.. Petr
Hana
petr:
Ahoj,
rády s sebou vezmeme někoho, kdo už to má okouknuté. ozvi se na e-mail: ha**********@ce*****.cz
co takhle září?
H.
Ahoj Davide a Petře,
jasně, že se můžeme domluvit, ozvěte se na mail
ha**********@ce*****.cz
a domluvíme podrobnosti, s Petrem teda asi i sraz v Praze. Letíme 7.9.2011 a Sydney je v plánu kolem 24.9. (záleží, jak rychle se dostaneme po pobřeží na jih).
H.
Ahoj 🙂 ja ziju uz pul roku na Zelandu a v zari se chystam do Sydney nebo Melbourne na delsi dobu, byt tam na studentsky vizum a pritom pracovat, stridave cestovat…pokud se chcete domluvit tak si muzeme dat treba FB…
Ahoj Hano, mam hroznou chut vypadnout, v Australii jsem byl pred 10ti lety, pobyl jsem tam dva roky a rad bych se tam zas podival. Jsem z Usti, obcas byvam Praze.. Petr
Ahoj,
rády s sebou vezmeme někoho, kdo už to má okouknuté. ozvi se na e-mail:
ha**********@ce*****.cz
H.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru