Chci vycestovat v období březen / duben 2016 na 2 – 3 týdny. Ideální termín 25.3. – 10.4. Cílová destinace Jižní Indie – Kerala, Goa, pohoří Nilgiri ( pláže , meandry na lodi , hory ve vnitrozemí, čajové plantáže ). Byl jsem v Indii už 3 x, ale na jih jsem se nikdy nedostal. Kontakt prosím na email
pe********@se****.cz
Petr
Ahoj, kolik let by mělo být spolucestovatelce?
Myslím, že na věku až tak moc nezálěží , teda pokud už potom nejde o víc jak generační rozdíl. Kolik je Ti , jestli se můžu zeptat …. ?
Petr
No právě proto se ptám, kvůli generačnímu rozdílu. Je mi 55 a jinak s tebou sice souhlasím na věku až tak nezáleží, já se cítím hodně mladě, ale má to své meze. K té Indii jen dodám, že cestuji hodně, občas sama a mám tudíž zkušenosti a moc mě to baví.
ahoj Jituš, reaguji na tvůj příspěvek. Jsem v tvé věkové kategorii a cestování mě také velmi baví. Pokud budeš mít zájem ozvi se na
ev********@po**.cz
Evi, pokud máte zájem o spolucestovatelku dejte vědět…
ss*******@se****.cz
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Kino Brasil – poznejte skrze film, že Brazílie je mnohem víc než jen samba, karneval a fotbal
Do Španělska za historií, vínem a dobrým jídlem
Švýcarsko s dětmi. Trek po loukách a chatách nad údolím Nendaz
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.