Baví tě práce s lidmi, zbožňuješ léto, rád se bavíš a chceš pracovat v mezinárodním kolektivu plném mladých lidí?
Naše animační agentura AnimationPoint ti nabízí atraktivní pracovní nabídky v zahraničí na pozici “animátor volného času”. Na výběr máš krajiny jako Řecko, Španělsko nebo Egypt.
Animátorství není obyčejná letní brigáda, naopak je tím správným startem do tvé budoucí kariéry, dodá ti potřebnou dávku samostatnosti, naučí tě pracovat v týmu, zlepší tvé komunikační schopnosti a bezpochyby odbourá častou jazykovou bariéru. Pracovat můžeš po dobu 3 – 9 měsíců.
Jestliže si nejsi jistý, jestli je animátorství právě pro tebe, navštiv náš web www.animationpoint.cz, kde najdeš informace o práci animátora i náš registrační formulář.
Těšíme se na tebe! Tým AnimationPoint 🙂
Dobrý den,
reaguji na Váši inzerci nabídky – Animátor v zahraničí – letní sezona 2015
Vaše nabídka mě zaujala a vzhledem ke svému vzdělání, jazykovým znalostem, svým dosavadním profesním zkušenostem a svému sportovnímu založení (absolvovala jsem základní sportovní školu s plaveckým zaměřením, a doposud se věnují aktivně tanci a kolektivním sportům) bych ráda našla uplatnění na Vámi nabízené pozici.
Předem děkuji za Vaší odpověď a jsem s pozdravem
Jessica Nicotra
Dobrý deň Jessica,
v prvom rade ma teší Váš záujem o prácu animátorky. Nevšimol som si reakciu na príspevok ale v prípade, že je to ešte z Vašej strany aktuálne, registrujte sa u nás na webe http://www.animationpoint.cz. Bezprostredne po registrácii Vás budeme kontaktovať.
S pozdravom
Viktor Fodor, AnimationPoint
Dobrý den,
přečetla jsem si Vaše stránky a tato nabídka mě velice zaujala. Můj problém však je moje omezená časová dostupnost. Můžu pouze v červenci a srpnu….Je i tak možné se do Vašeho programu přihlásit a být vybrána?
DObrý deň prijímate aj animátorov do zahraničia pod 18? Mám 16 rokov a chcel by som cez leto robiť animátora. Dakujem
Dobry den,mela bych zajem o nabidku prace zda-li je stale aktualni.
děkuji za odpoved.
Krasny den.
Nikola vyčichlová
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Dokonalé holení nejen na cestách
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.