Střední a východní Evropa

Albánie – červenec/srpen 2012

Béďa

Ahoj,
našel by se někdo, kdo by někdy na přelomu července a srpna podnikl trek po Albáských horách?
Cca 14 dní. 🙂
Béďa

Zkušenosti čtenářů

Já teda nevím ale přijde mi to docela dost přehnaný….mimo to člověk se může stratit kdekoliv už v dnešní době 😀

Tommy

Zdravim,
chci se zeptat, platí ještě tato nabídka? Protože jsme 3-členná skupina a hledáme čtvrtého člověka. Termín je přibližně dán, od začátku srpna na dva týdny. Destinace je původně plánována na národní park Valbona, ale je možno změnit. Kdyby zájem přetrval, tak buď:
to*********@gm***.com
nebo přes facebook
http://www.facebook.com/groups/310129095724993/
Rádi bychom ale koupili lístky co nejdříve, jednak, aby byly, jednak kvůli ceně.

Michal N

Cus, v Albanii jsem byl 2x a neni to zadny problem. Staci se chovat umirnene a mit pud sebezachovy v pripade nebezpeci. Je treba byt obezretny a byt pripraven na vsechno. Nechapu jak se tam mohl nekdo ztratit. Podle mne mohli spadnout do rokle. Jo jinak pozor, kdyz tam v horach hori,tak to nikdo nehasi a mohlo by vam to odriznout cestu. To je asi tak jiediny mimocivilizacni nebezpeci.

Elíza

Ahojda lidičky, nevíte prosím někdo o někom, kdo by měl zájem o jedno místo na zájezd do Albánie? Jede se už dvacátého července do pátého srpna. Je to přes cestovku a další informace bych napsala obratem…Já nejspíš ze zdravotních důvodů nebudu moct jet a nemůžu místo sebe nikoho sehnat 🙁 storno poplatek je dost vysoký 🙁 když vás někdo napadne, dejte prosím vědět. Základní cena je 8770 korun ale byla bych ochotná se dohodnout i na nižší ceně 🙂

Chirurg

Koupim:
– 2x jatra (ja rad jatra)
– 8 voci (modra)
– pytel ledvin ve sleve
– 10 deka kostni drene

S sebou, prosim, zabalit.

web
Chirurg:

Idiote!

Honza N

má někdo tipy na levné ubytko v Dhermi?

smaragd

rad vitam baby na dobre party a dobre dovolenky do albanie: mu************@ho*****.com

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: