Západní a jižní Evropa

aktivní pobyt a cestování na Sardinii září-říjen 2017

Jaroslav

Zdravím, chystáme se s partnerkou na italský ostrov Sardinie. Termín ideálně od 20. září na cca 8 až 10 dní. Chceme nejlépe letět. Ceny  za letenku v období na přelom září a října se nyní pohybují cca 2500 až 3000 Kč jednosměrně. Na ostrově si půjčit auto a projet nejzajímavější místa severu, východu a západu, případně se svést úzkokolejkou v horách, výlet po moři kolem útesů na nepřístupné pláže, ochutnat místní jídlo, pití. Podívat se do přírody, k jezerům, řekám do vnitrozemí, ale i užít si pláže, města, historii. Hledáme ideálně pár aktivně řídící. My jsme spíše pasivní řidiči. Ale vyřešili bychom organizaci, plán cesty,půjčení auta, ubytování (v soukromí nebo hostel), letenky. Náklady na cestování a ubytování bychom řešili společně, ostatní v rámci kapesného. Pokud najdu půjčovnu kol, můžeme jeden den projet nějaký z ostrůvků. Celkové náklady odhaduji mezi 10 až 15 tisíci na osobu. Pokud se vám můj záměr líbí, kontaktujte mne co nejdříve do mailu nebo přes diskuzi.

Zkušenosti čtenářů

Lucie a David

Ahoj, zaujal nás tvůj plán a pokud stále hledáte někoho do party, tak se domluvíme. Je nám 37 a rádi cestujeme po Evropě. Písni mám na

lo*******@se****.cz

a na mejliku si napíšeme více informací.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: