Spolucestování kamkoliv

3-5 měsíců cestování, léto 2015

Andrea

Ahoj cestovatelé, již tři léta jsem nebyla v ČR a ani letos to neplánuji. Každé léto jsem průvodcovala, ale letos bych chtěla zvolnit a proto se ptám jestli by se našel někdo, kdo by chtěl odjet na 3-5 měsíců, hledat si práci až na místě, komu nevadí přespat na pláži, pod stanem, nevyhledává luxus. Nejraději bych procestovala Řecko, všechny ostrovy. Vím, že není problém si tam práci na zeptání najít, můžeme chvilku pracovat, pak cestovat dále…samozřejmě finanční základ je potřeba. Takže pokud by někdo chtěl zažít nevšední léto a je trošku punkáč, tak napište, díky

Zkušenosti čtenářů

[email protected]

ahoj a kdy by jsi chtěla odjet? a jak s dopravou?

Andrea
[email protected]:

Ahoj Lucko,

odjezd bych viděla tak na květen, pokud se někdo najde, kdo by se mnou jel 🙂 a já doufám, že ano…takže je i čas našetřit co nejvíce peněz, aby jsme nemuseli moc pracovat – nebo vůbec 😀 Květen hlavně kvůli tomu, že už bude pěkně a dá se přespat venku – pod stanem, širákem…doprava…nechala bych to na dohodě, můžem jet na kole, stopem, autem…vše má svoje pro a proti. Já jsem dost přizpůsobivá, takže na osobním setkání můžeme vše naplánovat, co se komu líbí, vyhovuje. Základ je, že bych chtěla do Řecka a klidně pak pokračovat dále, nevyhazovat zbytečně peníze, poznávat zemi, kulturu, lidi a popřípadě si tam i přivydělat. Na jak dlouho? Může nás to bavit dva měsíce a třeba i půl roku, já nikam nepospíchám 🙂

Johny
Andrea:

Ahoj Andreo,
plánuji odjet z ČR na delší dobu (6 měsíců až 2 roky) a určitě bych uvítal alespoň pro část cesty společnost. Pankáč style oceňuji a Řecko bych rád poznal. :)Zkušenosti s cestováním po celém světě mám. Rád se k tobě připojím. Více na mail: j.vomacka(zavináč)centrum.cz
Měj se Honza

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: