Austrálie

100 000kc

Lucie

Ahoj, chci se zeptat, uvazuji o rocnim pobytu v Australii – program studijni viza s moznosti prace 20 hodin tydne.Otazka je, pokud si nevyberu Sydney – ktery je nejdrazsi z cele Australie a pokud si zvolim tu nejlevnejsi skolu jet studovat jen general English treba v Brisbane, staci mi 100 000kc???Diky a zdravim k protinozcum :]

Zkušenosti čtenářů

Hanny

Nestaci. Zdravim k protinozcum.

dyna

Moje kamaradka jela studovat do aussie a platila 200k na rok jen skolne a taky to byla jen nejaka basic english. Ale toto vsechno se da najit na webovkach skoly ne??:)

Lucie

No drahousk ale ja se ptala na kolik to vyjde celkem vcetne letenky, pojisteni, viza atd… ty skoly ti zaridej vesmes vsechny ceske agentury ktere se na tu Aussie specializuji ale zadna ti presne nerekne takze kdyz se jen zeptas kolik potrebujes pac je to individualni prave podle pozadavku zakaznika, do jakyho mesta chces a co chces studovat.Proto jsem se ptala tady lidi co v Aussie uz jsou jaky byli jejich naklady.Ale kazdopadne diky za prispevek 200 hadru fakt nemam..

Lucie

No drahousk ale ja se ptala na kolik to vyjde celkem vcetne letenky, pojisteni, viza atd… ty skoly ti zaridej vesmes vsechny ceske agentury ktere se na tu Aussie specializuji ale zadna ti presne nerekne takze kdyz se jen zeptas kolik potrebujes pac je to individualni prave podle pozadavku zakaznika, do jakyho mesta chces a co chces studovat.Proto jsem se ptala tady lidi co v Aussie uz jsou jaky byli jejich naklady.Ale kazdopadne diky za prispevek 200 hadru fakt nemam..

dyna

Hmm. Zkus se podivat i na jine stranky nez ceske a odecti si prirazku ceske agentury za sprostredkovani a treba usetris:-) ale porad ti asi bude chybet. Good luck

Kate

Já studovala 9 měsíců v Melbourne na Ability Education – jedna z levnějších a můžu doporučit.
Letěla jsem přes AustraliaOnline.cz, kteří mi vše zařídili a našli školu podle mých představ a finančních možností, ale můžu ti předem říct, že 100.000,- ti stačit nebude ani omylem. Tedy pokud tam nemáš rodinu, která tě u sebe nechá do začátku bydlet, bude tě živit a ještě ti předem najde práci. Obrať se na AustraliaOnline, řeknou ti vše potřebné. Za tu cenu ti podle mě najdou tak něco na půl roku…. možná. Musíš počítat vízum, letenku a ostatní poplatky bokem Taky potřebuješ peníze do začátku,je tam draho a nájem platíš dva až tři dopředu… A už to skáče…

Lucie

Ahoj Kate,
diky za prispevek.Ja psala email do Australiaonline.cz agency a ptala se jestli mi staci 100 litru a poslali mi email ze urcite jo ale je fakt ze jsem tam neudavala zadnou dobu coz by byl pro me rok.Takze treba na pul roku by to za tech 100 000kc slo ale to nema cenu tam byt jen pul roku..Tak nic noc, papa klokanci :]] asi pojedu do Kanady na medvedy 😀

dyna

Rikam 200k na rok. Lucko, napred by ses ale mela naucit AJ at v te CA zaujmes:-) good luck

Lucie

Mila Dyno, musim te zklamat ale ja zila v USA nekolik let a ted prebyvam tez v anglicky mluvici zemi takze tu nedelej chytrou a neopakuj se porad s tema 200 hadrama.Cheers!

Pavel

Lucie da se vyjit i s mene nez 100 000 Mozna vizum na pozvani je levnejsi nez platit za kurz anglictiny ktery nepotrebuji.Snad je tu reseni na

Pk********@ho*****.com

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: