Dan Hála


Články autora

VIDEO: Síla ledové vody
Je článek u země, ale zároveň není cestopis ani zajímavé místo

VIDEO: Síla ledové vody

Chtělo by se vám skočit do ledové Vltavy? Nebudete věřit, ale pro někoho může být zimní plavání životním koníčkem. V traileru k filmu Zimní plavání se potkáte s členy plaveckého klubu otužilců založeného na břehu Vltavy v Praze se specializací na plavání venku přes zimu. Na celý film se můžete těšit v rámci Filmového festivalu zimních sportů.

Video: S křídly nad svahy Mont Blancu
Je článek u země, ale zároveň není cestopis ani zajímavé místo

Video: S křídly nad svahy Mont Blancu

Šest špičkových lyžařů zde s křídly nad hlavou křižuje svahy Mont Blancu. Na celý film se můžete těšit v rámci Filmového festivalu zimních sportů.

Kam umiestniť loga miestnych partnerov
Nezařazené

Kam umiestniť loga miestnych partnerov

Vážení spoluorganizátori,je vaším právom dohodnúť si pre podporu vášho festivalu miestnych partnerov. Je vašou zodpovednosťou splniť partnerom dohodnuté podmienky.Logá miestnych partnerov si môžete umiestniť na program vášho festivalu na našich stránkach. (viac v prezentácii – ako vyplniť formulár).Logá tiež môžete umiestniť na plagáty festivale v priestore určenom pre miestne informácie (viac v prezentácii, ako na plagáty).Logá tiež môžete premietnuť a okomentovať medzi filmovými blokmi. Prosím ale o umiernenosť, aby sme na takúto prezentáciu nemali negatívny ohlas.Tiež môžete v sále a pod. umiestniť reklamné plachty a bannery miestnych partnerov.POZOR zoznámte sa prosím s celoštátnymi partnermi a mediálnymi partnermi festivalu. Miestni partneri nesmú byť rovnakého charakteru či inak v kolízii s celoštátnymi partnery!My nemôžeme vkladať na plagáty a letáky loga miestnych partnerov ani jednotlivých spoluorganizátorov. Ekonomicky to nemožno z poplatku 33eur realizovať!Ďakujeme za pochopenie.

Ako a kedy zaplatiť poplatok.
Nezařazené

Ako a kedy zaplatiť poplatok.

Vážení spoluorganizátori, Poplatok pre Expedičnu kameru na Slovenskom je 33 eur. Poplatok je splatný ôsmy deň po podpísaní dodatku alebo najneskôr do 10.9.2012. Kto nezaplatí poplatok tomu nebude umožnené stiahnutie filmov! Poplatok uhraďte na bankový účet: číslo účtu: 4013709527 kod banky: 7500 Ide o účet vedený na Slovensku! variabilný symbol:Číslo generované vo vašom formulári na stránke s fakturačnými údajmi.   Ďakujeme za uhradenie poplatku zo, ktorého financujeme réžiu festivalu, tlač letákov a plagátov, poplatky autorskému zväzu OSA a ďalšie.

Kto určuje termín
Nezařazené

Kto určuje termín

Vážení spoluorganizátori,termín určujete vy spoluorganizátori! Obdobie Expedičné kamery na Slovensku je 1.11. – 31.11.2012. V týchto mantineloch si môžete vybrať termín. Do rozhodovania o termínoch vstupujeme len v prípadoch, keď sa dva miestne blízki spoluorganizátori časovo stretávajú. Potom rozhodujeme o termíne my a snažíme sa nájsť pre oba zúčastnené spoluorganizátory čo najvhodnejšie riešenie. Platí pravidlo, kto neskôr stanovil termín musí sa prispôsobiť tomu, kto stanovil termín ako druhý. Pozor na Jarné prázdniny, dôležitá športové stretnutia, štátne sviatky a podobné udalosti, ktoré vám môžu znížiť návštevnosť.Ďakujeme za pochopenie.

Ako vyplniť zmluvu
Nezařazené

Ako vyplniť zmluvu

Vážení usporiadatelia v tomto článku sa dozviete ako vyplniť zmluvu na organizovanie festivalov a odpovieme aj na najdôležitejšie otázky okolo zmluvy.  

Ako a kde vyplniť formulár
Nezařazené

Ako a kde vyplniť formulár

  Vážení spoluorganizátori,aby mohla naša komunikácia dobre fungovať bez zbytočných hromadných mailov, prieťahov s aktualizáciou vašich dát na internete a podobných komplikácií, urobilisme pre vás jednoduchú web aplikáciu:PRIHLASOVACÍ FORMULÁR pre vstup prosím kliknite na toto tlačidlo.  

Zvolen
Nezařazené

Zvolen

Žilina
Nezařazené

Žilina

This browser does not support the iframe element.

Trnava
Nezařazené

Trnava

This browser does not support the iframe element.